![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i udělal preinštalovanie systému Windows XP Home yesterday.during inštalácia dáva na niektoré chyby a súbor má preskočené súbor z installing.now im zažíva pomalé spúšťanie problem.it stucks na 'okien je zakladanie' za 2 minúty a potom ďalšie 2 -3 minút na úvodnú screen.tried beží Kontrola systémových súborov, ale stále rovnaké. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď som videl v minulosti to bol chybný disk.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verím, že to môže byť tiež spôsobená SATA HDD to nie je nastaviť v IDE režime.
|
| |||
| |||
| tak čo mám robiť? |
|
| |||
| |||
| Já bych kopírovať CD. Že pracoval pre mňa. |
|
| |||
| |||
| to znamená, u kópie disku CD systému Windows XP znova? |
|
| |||
| |||
| Áno. Mal som pôvodné odmietol pracovať, kopírovanie súborov chyby. I skopírovali a potom problém odišli. V podstate ten disk by mohol byť poškodený, ale niekedy si kópiu v pohodě. Stojí to za pokus, já bych sa uistiť, ste úplne odstrániť oddiely a plný formát pred inštaláciou sa uistite sa, že pevný disk je tip top. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je to rovnaké súbory pri každom pokuse o inštaláciu, ako bolo spomenuté je to zrejme vada disku.
Ak sa však na to, že súbory, ktoré sa nedajú čítať líšia zakaždým, keď sa pokúsite nainštalovať, môže to byť Ram problém. Ak áno a máte viac ako 1 drevo Ram, môžete sa pokúsiť odstrániť jeden a skúste nainštalovať znova, ak nie lepšie swap je okolo .... alebo skúste iný Ram. Ak sú súbory preskočené počas inštalácie, je naozaj nemá zmysel pokračovať v inštalácii, pretože sa bude viac než pravdepodobne problémy so systémom. Môj systém: Domov Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dell Inspiron 530 - preinštalovania systému Windows | tommyg23 | Operačné systémy Windows | 1 | 28.září 2009 09:26 |
| Preinštalovať Windows Vista X64 na Toshiba A300 Laptop? | LegendaryFire | Operačné systémy Windows | 3 | 13. apríla 2009 08:58 |
| Funny audio prehrávania po preinštalovaní Windows | engelcain | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 11. december 2008 08:20 |
| Ako preinštalovať Windows XP? | VictorSxl | Operačné systémy Windows | 7 | 25. októbra 2008 12:52 |
| Preinštalovať Windows - Laptop shazovat | sls2k8 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 31. august 2008 11:06 |
| Thread Tools | |
| |