![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам један од наново Уиндоуси КСП Хоме ыестердаы.дуринг инсталације даје неке грешке на слику и има прескочена датотеке из инсталлинг.ноу им доживљава споро покретање проблем.ит стуцкс на "Уиндоус је почетак" за 2 минута, а затим још једну 2 -3 минуте на добродошлицу сцреен.триед трчање Сыстем Филе Цхецкер али и даље исто. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кад сам видео овог у прошлости је био неисправан диск.
| |||
| |||
| Ја верујем у то може бити узроковано САТА ХДД-а није била постављена у ИДЕ начин рада.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| тако што ће учинити сада? |
|
| |||
| |||
| Ја бих копирање ЦД-а. Тај израђен за мене. |
|
| |||
| |||
| обавити у значити копија Уиндоус КСП ЦД поново? |
|
| |||
| |||
| Да. Имао сам тај оригинални одбио да ради, копирајте датотеку грешке. Ја га копирате, а затим се проблем оде. Углавном је диск оштећен, али се може копирати само понекад су у реду. То вреди пробати, ја бих такође проверите да ли сте у потпуности избрисали ФУЛЛ формат партиције и инсталирате пре како би били сигурни да је хард диск је тип топ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је иста слика сваки пут кад покушам инсталирати, него као што је споменуто вероватно неисправан диск.
Ако, међутим, датотеке, које се не могу прочитати различити сваки пут када се покушати инсталирате, то би могла бити Рам проблем. Ако је тако и имате више од 1 стицк РАМ-а, покушајте да уклоните један и покушајте поново инсталирати, ако не боље суап око њих .... или пробајте различите РАМ. Ако су прескочена датотеке приликом инсталације, ту је стварно нема сврхе настављајући са инсталацијом, као што ће вероватно бити више проблема са системом. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|