![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Windows bir yeniden mi ev bazı dosya hata veriyor ve yükleme yesterday.during XP '2 dakika sonra başka bir 2 kadar başlıyor installing.now Sohbet gelen dosya' Windows yavaş başlangıç problem.it stucks karşılaşan atlanır Karşılama screen.tried çalıştıran dosya sistemi denetimi üzerinde -3 dakika ama hala aynı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben en son bir hatalı disk bu gördüm.
| |||
| |||
| Ben de SATA HDD's IDE modunda ayarlamak olmayan neden olabilir inanıyoruz. |
|
| |||
| |||
| Şimdi ne yapacağız? |
|
| |||
| |||
| Ben CD kopyası olacak. Bu benim için çalıştı. |
|
| |||
| |||
| U Windows kopyası demek tekrar XP CD? |
|
| |||
| |||
| Evet. Bir orijinal bir çalışma, kopyalama hataları dosyası reddetmişti. Ve daha sonra sorun uzağa gitti kopyalanmayacaktr. Temel disk bozuk olabilir ama bazen de iyi kopyalayın. Bir deneyin değer, ben de tamamen önceden emin hardiske ipucu üst yapmak için yüklemek için bölümler ve TAM biçimini silmek emin olacak's. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer aynı dosyaları yüklemeye çalışırken, her zaman, daha olarak muhtemelen hatalı disk belirttiğim.
Yükledikten girişiminde Ancak okunamayacak dosyaları farklı her Eğer, bir Ram sorunu olabilir. Hiçbir iyi .... etrafında onları takas Bu durumda ve Ram fazla 1 sopa var, bir kaldırma ve yeniden yüklemeye çalışırsanız çalışın veya deneyin farklı Ram. Eğer dosya yükleme sırasında atlanır, orada gerçekten yüklemeye devam hiçbir noktası olarak var olan sistemi ile daha fazla olması muhtemel sorunlar. Benim Sistemi: Ev Yapı
|