![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я перевстановити Windows XP Home yesterday.during установка дає помилок на якийсь файл і пропустити файл із installing.now їм переживає повільний stucks problem.it запуску на 'Windows починає Up' протягом 2 хвилин, а потім ще 2 -3 хвилини вітаємо screen.tried Запуск перевірки файлової системи, але все ж таки. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли я бачив це в минулому вона була несправного диска.
| |||
| |||
| Я вважаю, воно також може бути викликане SATA HDD не створюються в режимі IDE.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так що ж мені тепер робити? |
|
| |||
| |||
| Я б копії компакт-диска. Це працює для мене. |
|
| |||
| |||
| Do U означати копія Windows XP з компакт-диска? |
|
| |||
| |||
| Так. У мене був оригінал, що відмовляється працювати, копіювання файлів помилок. Я скопіював його і то проблема пішла. В основному диску можуть бути пошкоджені, але іноді вони копіюють тільки штрафом. Варто спробувати, я хотів би також переконатися, що ви повністю видаліть розділи і повного формату до встановлення і переконайтеся, що жорсткий диск Tip Top. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це ті ж файли кожного разу при спробі встановити, як згадувалося, ніж це можливо несправний диск.
Однак, якщо файли, які не можуть читати різні кожен раз, коли ви намагаєтесь встановити, це може бути питанням Рам. Якщо так і у вас є більш ніж 1 палиця Рам, спробуйте видалити і спробуйте встановити знову, якщо не краще обміняти їх навколо .... або спробувати різні Рам. Якщо файли будуть пропущені під час установки, там дійсно немає сенсу продовжувати з установкою, так як там буде, швидше за все, виникнуть проблеми з системою. Моя система: Головна Build
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dell Inspiron 530 - перевстановлення Windows | tommyg23 | Операційні системи Windows | 1 | 28 вересня 2009 09:26 |
| Інсталюйте Windows Vista x64 від Toshiba A300 ноутбук? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 3 | 13 квітня 2009 08:58 |
| Смішні аудіо відтворення після перевстановлення Windows | engelcain | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 11 грудня 2008 08:20 |
| Як перевстановити Windows XP? | VictorSxl | Операційні системи Windows | 7 | 25 жовтня 2008 12:52 |
| Повторна інсталяція Windows - ноутбук збоїв | sls2k8 | Генеральний обладнання чат | 2 | 31 серпня 2008 11:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |