по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Преинсталирайте Windows Vista x64 на Toshiba A300 лаптоп?

Reply

Нишка Инструменти
Old 12 април 2009 г., 20:44
Член Група

Default Преинсталирайте Windows Vista x64 на Toshiba A300 лаптоп?

Някой има ли представа за това как да инсталирате Windows Vista Home Premium x64 по Toshiba A300 лаптоп? Знам как да инсталирате и преинсталиране на Windows XP, но не и Windows Vista x64 и Im страх ще изпоцапвам моя лаптоп ... Аз създадох за възстановяване на дискове, които не знам как да се използва това? Някой има ли лаптоп така и че може да ми помогне?
Old 13 април 2009 г., 03:28
Член Група

проекта компютър, натиснете F4 изтривате или стартирате от диска, тогава трябва да се указания от там?
Old 13 април 2009 г., 08:24
Член Група

Уау, аз имам това и аз искам да кажа, но аз се опитах, че и това не беше тя :(... LOL, Благодаря Както ...
Old 13 април 2009 г., 08:58
Номер на групата

1) Обувка горе компютъра и натиснете клавиша за което тя казва, вие трябва да въведете BIOS (Опитайте стопанство и двойни подслушване единствена кран, ако не работят)
2) Отидете до нещо като Обувка ред, или Обувка Приоритет селекция, или нещо подобно
3) Alter настройки, така че CD Drive идва преди Hard Drive
4) Поставете инсталационния диск в тава
5) Рестартирайте

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
След Изглед Re-инсталация USB doesn't работа на лаптоп Toshiba anikomr Windows операционни системи 22 20 ноември 2009 година 17:21
Toshiba Лаптоп замръзва На Windows Startup Върколак Windows операционни системи 0 5-и парламентарен Юни 2009 20:23
Арго уоч Streamings След Vista Преинсталирайте Сандра Браузъри Уеб & FTP клиенти 3 30 Май 2009 14:07
Преинсталирайте Windows - Лаптоп трясък sls2k8 Общи Хардуер Чат 2 31 Авг 2008 11:06
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc