![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει κάποιος που να έχει ιδέα για το πώς να επανεγκαταστήσετε τα Windows Vista Home Premium x64 σε Toshiba Laptop A300; Ξέρω πώς να εγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP, αλλά δεν τα Windows Vista x64 και im φοβάται Θα χάλια μου laptop ... Έχω δημιουργήσει μια Recovery Disk που δεν ξέρω πώς να χρησιμοποιήσει αυτό; Υπάρχει κάποιος που έχει ένα laptop σαν αυτό και ότι μπορεί να με βοηθήσει; |
|
| |||
| |||
| έναρξη pc, να διαγράψετε ή πατήστε F4 εκκίνηση από δισκέτα, τότε θα πρέπει να υπάρχουν οδηγίες από εκεί; |
|
| |||
| |||
| Ναι, έχω και εγώ το μίσος να πω ότι προσπάθησα, αλλά και ότι δεν ήταν αυτό :(... lol, Χάρη Anyways ... |
|
| |||
| |||
| 1) Boot μέχρι το PC, και πατήστε το πλήκτρο όποιο σας λέει ότι πρόκειται να τεθεί BIOS (Δοκιμάστε εκμετάλλευση και διπλό άγγιγμα μόνο αν βρύση δεν λειτουργεί) 2) Μετάβαση στο κάτι σαν Boot Order ή Boot προτεραιότητας για την επιλογή, ή κάτι παρόμοιο 3) Alter ρυθμίσεις έτσι ώστε το CD Drive έρχεται πριν από το σκληρό δίσκο 4) Τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης στον δίσκο 5) Reboot
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μετά Vista Re-εγκατάσταση USB doesnt δουλειά για Toshiba Laptop | anikomr | Λειτουργικά συστήματα Windows | 22 | 20 Νοέμβρη 2009 17:21 |
| Toshiba Laptop παγώνει Στα Windows Startup | Werwolf | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 5 Ιουν 2009 20:23 |
| Επίκλισης Watch Streamings Μετά Vista Επανεγκαταστήστε | Sandra | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 30 Μαΐου 2009 14:07 |
| Επανεγκατάσταση των Windows - Laptop συντρίβεται | sls2k8 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 31 Αυγ 2008 11:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |