![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| האם מישהו יש מושג כיצד להתקין את Windows Vista Home Premium x64 על Toshiba A300 Laptop? אני יודע כיצד להתקין את Windows XP ולהתקין מחדש, אך לא ב-Windows Vista x64 ו-IM אני פוחד לבלגן הנייד שלי ... אני יצרתי לשחזור דיסק שבו אני לא יודע איך להשתמש אז? מישהו צריך מחשב נייד כזה וזה יכול לעזור לי? |
|
| |||
| |||
| התחלה PC, הקש F4 או למחוק אתחול מהדיסק, אז צריך להיות הוראות משם? |
|
| |||
| |||
| Yay, יש לי את זה ואני שונא להגיד את זה אבל ניסיתי וזה לא היה זה :(... LOL, תודה בכל מקרה ... |
|
| |||
| |||
| 1) אתחול של המחשב, והקש על מקש זה מה שאתה אומר הוא להיכנס ל-BIOS (נסה מחזיק ו הקשה כפולה אחת לתקתק אם לא עובד) 2) נווט משהו כמו אתחול הזמנה, או אתחול עדיפות בחירה, או משהו דומה 3) אלטר ההגדרות כך התקליטורים מגיע לפני הכונן הקשיח 4) הנח את דיסק ההתקנה של מגש 5) הפעלה מחדש
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לאחר ההתקנה של Windows Vista Re-USB Doesn't עבודה על מחשב נייד טושיבה | anikomr | מערכות ההפעלה Windows | 22 | 20 נובמבר 2009 17:21 |
| Toshiba Laptop הקפאות הפעלה ב-Windows | Werwolf | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 20:23 |
| צביעות שעונים Streamings לאחר התקנה מחדש של Vista | סנדרה | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | ה -30 במאי 2009 14:07 |
| התקן מחדש את Windows - Laptop Crashing | sls2k8 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 31 אוגוסט 2008 11:06 |
| שרשרת כלים | |
| |