![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vai kāds ir ideja par to, kā pārinstalēt Windows Vista Home Premium x64 uz Toshiba A300 Laptop? Es zinu, kā instalēt un pārinstalēt Windows XP, bet Windows Vista x64 un im scared es izjaukt manu portatīvo datoru ... I have created Recovery diska kuru es nezinu, kā izmantot so? Vai kāds ir klēpjdators līdzīgs šim un kas var man palīdzēt? |
|
| |||
| |||
| sākums pc, nospiediet izdzēst vai f4 boot no diska, tad vajadzētu būt norādes no tur? |
|
| |||
| |||
| Yay, es saņēmu, un es naidu teikt, bet es mēģināju, ka un kas nebija tā :(... lol, Paldies Anyways ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1) Boot up PC, un nospiediet taustiņu atkarībā no tā liek jums ir jāieved BIOS (Try saimniecībā un divreiz pieskaroties ja vienu krāna nav darbu) 2) Virzīties uz kaut ko līdzīgu Boot Order, vai Boot Priority izvēle, vai kaut kas līdzīgs 3) mainīt iestatījumus, lai CD Drive nāk pirms Hard Drive 4) Vieta instalācijas diska paplātes 5) Reboot