rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ponowna instalacja systemu Windows Vista x64 na Laptop Toshiba A300?

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 kwietnia 2009, 20:44
Członek grupy

Czy ktoś ma pomysł, w jaki sposób ponownie zainstalować system Windows Vista Home Premium x64 na Laptop Toshiba A300? Wiem, jak zainstalować i ponownie zainstalować system Windows XP, ale nie Windows Vista x64 i będę im scared paskudzić mój laptop ... I stworzyły Recovery Disk, który nie wiem, jak korzystać z tego? Czy ktoś ma laptopa, jak i tego, że może mi pomóc?
Old 13 kwiecień 2009, 03:28
Członek grupy

start komputera, naciśnij klawisz F4 lub usunąć boot z dysku, a następnie należy z niego instrukcje?
Old 13 kwiecień 2009, 08:24
Członek grupy

Yay, mam i nie lubię, ale mogę powiedzieć, że próbowałem i że nie był to :(... lol, thanks anyways ...
Old 13 kwiecień 2009, 08:58
Grupa dawcy

1) rozruchu komputera, a następnie naciśnij klawisz to co mówi, jest wprowadzenie systemu BIOS (Spróbuj gospodarstwa i podwójne wykorzystanie, jeśli jednym z kranu nie działa)
2) Przejdź na coś w stylu Boot Order lub Boot wybór priorytetów, lub coś podobnego
3) Alter ustawienia tak, aby CD-ROM pochodzi przed Hard Drive
4) Miejsce na dysku instalacyjnego w zasobniku
5) Reboot

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.