![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś ma pomysł, w jaki sposób ponownie zainstalować system Windows Vista Home Premium x64 na Laptop Toshiba A300? Wiem, jak zainstalować i ponownie zainstalować system Windows XP, ale nie Windows Vista x64 i będę im scared paskudzić mój laptop ... I stworzyły Recovery Disk, który nie wiem, jak korzystać z tego? Czy ktoś ma laptopa, jak i tego, że może mi pomóc? |
|
| |||
| |||
| start komputera, naciśnij klawisz F4 lub usunąć boot z dysku, a następnie należy z niego instrukcje? |
|
| |||
| |||
| Yay, mam i nie lubię, ale mogę powiedzieć, że próbowałem i że nie był to :(... lol, thanks anyways ... |
|
| |||
| |||
| 1) rozruchu komputera, a następnie naciśnij klawisz to co mówi, jest wprowadzenie systemu BIOS (Spróbuj gospodarstwa i podwójne wykorzystanie, jeśli jednym z kranu nie działa) 2) Przejdź na coś w stylu Boot Order lub Boot wybór priorytetów, lub coś podobnego 3) Alter ustawienia tak, aby CD-ROM pochodzi przed Hard Drive 4) Miejsce na dysku instalacyjnego w zasobniku 5) Reboot
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |