menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Preinštalovať Windows Vista X64 na Toshiba A300 Laptop?

Reply

Thread Tools
Old 12. apríla 2009, 20:44
Člen Skupina

Má niekto mať predstavu o tom, ako preinštalovať Windows Vista Home Premium x64 na Toshiba A300 Laptop? Viem, ako nainštalovať a preinštalovať Windows XP, ale nie Windows Vista x64 a im strach budu bordel môj notebook ... Som vytvoril pre zotavenie Disk, ktorý nevím, ako používať tak? Má niekto mať notebooku ako je táto, a že mi môže pomôcť?
Old 13. apríla 2009, 03:28
Člen Skupina

štart počítača, stlačte tlačidlo alebo zmazať f4 boot z disku, potom by mal byť návod z toho?
Old 13. apríla 2009, 08:24
Člen Skupina

Hurá, mám to a hrozně nerád to hovorím, ale som to a že to nebolo :(... lol, tak ako tak ... Ďakujem
Old 13. apríla 2009, 08:58
Darcu Skupina

1) Zaviesť do PC, a stlačte tlačidlo podľa toho, čo vám povie, že kľúč je zapísať BIOS (Skúste hospodárstva a dvojitým poklepaním keď jedným kliknutím nefunguje)
2) Prejdite na niečo ako spúšťací Zoradiť alebo Zavádzacia Priority na výber, alebo niečo podobné
3) Alter nastavenie tak, že CD mechanika je pred Pevný disk
4) Vložte inštalačný disk do zásuvky
5) Reštartujte
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.