![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Má niekto mať predstavu o tom, ako preinštalovať Windows Vista Home Premium x64 na Toshiba A300 Laptop? Viem, ako nainštalovať a preinštalovať Windows XP, ale nie Windows Vista x64 a im strach budu bordel môj notebook ... Som vytvoril pre zotavenie Disk, ktorý nevím, ako používať tak? Má niekto mať notebooku ako je táto, a že mi môže pomôcť? |
|
| |||
| |||
| štart počítača, stlačte tlačidlo alebo zmazať f4 boot z disku, potom by mal byť návod z toho? |
|
| |||
| |||
| Hurá, mám to a hrozně nerád to hovorím, ale som to a že to nebolo :(... lol, tak ako tak ... Ďakujem |
|
| |||
| |||
| 1) Zaviesť do PC, a stlačte tlačidlo podľa toho, čo vám povie, že kľúč je zapísať BIOS (Skúste hospodárstva a dvojitým poklepaním keď jedným kliknutím nefunguje) 2) Prejdite na niečo ako spúšťací Zoradiť alebo Zavádzacia Priority na výber, alebo niečo podobné 3) Alter nastavenie tak, že CD mechanika je pred Pevný disk 4) Vložte inštalačný disk do zásuvky 5) Reštartujte |