мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Поновна инсталација система Уиндоус Виста кс64 на Лаптоп Тосхиба А300?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12тх Маы 2009, 20:44
Мембер Гроуп

Default Поновна инсталација система Уиндоус Виста кс64 на Лаптоп Тосхиба А300?

Да ли неко има идеју о томе како да поново инсталирате оперативни систем Уиндоус Виста Хоме Премиум 64 на Тосхиба лаптоп А300? Знам како да инсталирате и поново инсталирали Уиндоус КСП, али не и оперативни систем Уиндоус Виста 64-битна и ИМ уплашена ћу рашчерупати мој лаптоп ... Ја сам створио опоравак диска који не знам како да то користим? Да ли неко има лаптоп као што је овај и то може да ми помогне?
Old 13тх Маы 2009, 03:28
Мембер Гроуп

покренули рачунар, притисните тастер ДЕЛЕТЕ или тастер Ф4 покретање са диска, онда треба да се упутства из тамо?
Old 13тх Маы 2009, 08:24
Мембер Гроуп

Ыаы, Имам га и ја мрзим да кажем, али сам покушао да и да је не :(... Лол, Хвала Аныуаыс ...
Old 13тх Маы 2009, 08:58
Донаторска Група

1) до покретања рачунара, а затим притисните тастер за то шта год ти каже да је да унесете БИОС-а (Покушајте да држите и двоструким притиском ако је један славина не ради)
2) Идите на нешто као што је покретање реда, или покретање Приоритет за избор, или нешто слично
3) Промени поставке тако да ЦД Драјв долази пре Хард диск
4) место на диску за инсталацију у палети
5) Ребутирати

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Након Видик поново инсталацију УСБ-доеснт Рад на Тосхиба лаптоп аникомр Уиндоус Оператинг Сыстемс 22 20. новембар 2009 17:21
Тосхиба Лаптоп Фреезес на Уиндоус Стартуп Вукодлак Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 5. јуна 2009 20:23
Цант Уатцх Стреамингс Након Виста Поновна инсталација Сандра Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 30 мај 2009 14:07
Поновна инсталација система Уиндоус - Лаптоп пад система слс2к8 Генерал Хардуаре Цхат 2 31 аугуст 2008 11:06
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц