![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь мати уявлення про перевстановлення Windows Vista Home Premium x64 на ноутбук Toshiba A300? Я знаю, як встановити та перевстановити Windows XP, але не Windows Vista x64 і їм страшно буде безлад мого ноутбука ... Я створив диск відновлення, який я не знаю, як використовувати це? Хто-небудь є ноутбук, як це і що може допомогти мені? |
|
| |||
| |||
| Початок комп'ютер, натисніть F4 видалити або завантажитися з диска, то там має бути інструкція звідти? |
|
| |||
| |||
| Yay, я отримав його, і я ненавиджу говорити, але я старався, що й це не те :(... LOL, завдяки будь-якому випадку ... |
|
| |||
| |||
| 1) Завантажте ПК, а також преси в залежності від того ключовими він говорить вам це ввести BIOS (спробуйте холдингу та подвійного натискання одним натисканням, якщо не працює) 2) Перейдіть на щось подібне до порядку завантаження, або "Boot Device Priority вибору, або щось подібне 3) змінити настройки, так що компакт-диск приходить перед жорстким диском 4) Місце установки диска в лотку 5) Reboot
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Після Vista повторної установки USB оленяча шкіра робота на ноутбук Toshiba | anikomr | Операційні системи Windows | 22 | 20 листопада 2009 17:21 |
| Ноутбук Toshiba заморожування автозавантаження Windows | Вервольф | Операційні системи Windows | 0 | 5 червня 2009 20:23 |
| Нахиляє Дивитися Streamings Після переустановки Vista | Сандра | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 30 травня 2009 14:07 |
| Повторна інсталяція Windows - ноутбук збоїв | sls2k8 | Генеральний обладнання чат | 2 | 31 серпня 2008 11:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |