по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Преинсталиране на системата за възстановяване на CD's

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 юни 2009 г., 09:12
Новите държави Група

Default Преинсталиране на системата за възстановяване на CD's

Моят hardrive разбил. Имам Acer 5000. Took го "Компютърни Рая", е нов твърд диск въведат и те ми каза, че ще бъде бриз да преинсталирате системата си CD's, които дойдоха с компютъра си и да избегнат плащанията друга 200,00
Аз опитах този процес няколко пъти и когато тя стане до определена точка, той казва, че тя не е в състояние да намерят някои специално файл. Има помогнат за мен? Аз затварям го и би трябва да започнем отначало.
Old 17 юни 2009, 12:00
Член Група

Default Преинсталиране на системата за възстановяване на CD's

Дали не ви даде възможност да "опитаме отново" и намерете файла? Звучи като сте лош CD / копие на Windows.

Имам Windows CD така и понякога ако не опитаме отново установи необходимата файл.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Система за възстановяване убити "Моят компютър" smoser1959 Windows операционни системи 2 3-ти октомври 2009 година 16:02
Compaq V5201US система за възстановяване на проблема lnicole Общи Софтуер Чат 1 30 Май 2009 00:43
System Restore / система за възстановяване ct122592 Windows операционни системи 1 2-ро Jan 2008 18:49
Възстановяване на въпросния диск, операционна система или не! tjpearson Windows операционни системи 2 15 ноември 2007 08:08
System Restore CD помогне и запаметяване драйвери преди да инсталирате повторно max_151 Windows операционни системи 1 16-то Юни 2007 12:01
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc