manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ponovnom instaliranju sustava oporavka CD's

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 09:12
Novi član grupe

Default Ponovnom instaliranju sustava oporavka CD's

Moj hardrive pala. Imam Acer 5000. Uzeo je na "Computer Heaven", imao je novi tvrdi disk staviti u i oni je rekao mene to je vijest da biste ponovo instalirali sustav moj CD-koji ste dobili sa svojim računalom i izbjegavati drugu plaćaju 200,00
Pokušao sam ovaj postupak nekoliko puta, a kada ga dobije u određenom trenutku, ona kaže da je u mogućnosti pronaći neke određenu datoteku. Ima li pomoći za mene? I zatvori ga isključite i moralo bi počeli.
Old 17. lipnja 2009, 12:00
Member Group

Default Ponovnom instaliranju sustava oporavka CD's

Zar ne daje vam mogućnost da "ponovi postupak" i pronađite datoteku? Zvuči kao da imate loš cd / kopiju sustava Windows.

Imam Windows CD ovako, a ponekad i ako mi se ponovi postupak pronalazi potrebne datoteke.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Sistem Ponovno dobivanje ubijen My Computer smoser1959 Windows Operating Systems 2 3. listopad 2009 16:02
Compaqa V5201US System recovery problem lnicole Općenito Software Chat 1 30. svibanj 2009 00:43
System Restore / system recovery ct122592 Windows Operating Systems 1 2. siječanj 2008 18:49
Recovery disk pitanje, operativnom sustavu ili ne! tjpearson Windows Operating Systems 2 15. studeni 2007 08:08
System Restore CD pomoć i prije nego što ponovno instalirajte Spremanje Drivers max_151 Windows Operating Systems 1 16. lipnja 2007 12:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.