![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj hardrive pala. Imam Acer 5000. Uzeo je na "Computer Heaven", imao je novi tvrdi disk staviti u i oni je rekao mene to je vijest da biste ponovo instalirali sustav moj CD-koji ste dobili sa svojim računalom i izbjegavati drugu plaćaju 200,00 Pokušao sam ovaj postupak nekoliko puta, a kada ga dobije u određenom trenutku, ona kaže da je u mogućnosti pronaći neke određenu datoteku. Ima li pomoći za mene? I zatvori ga isključite i moralo bi počeli. |
|
| |||
| |||
| Zar ne daje vam mogućnost da "ponovi postupak" i pronađite datoteku? Zvuči kao da imate loš cd / kopiju sustava Windows. Imam Windows CD ovako, a ponekad i ako mi se ponovi postupak pronalazi potrebne datoteke. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sistem Ponovno dobivanje ubijen My Computer | smoser1959 | Windows Operating Systems | 2 | 3. listopad 2009 16:02 |
| Compaqa V5201US System recovery problem | lnicole | Općenito Software Chat | 1 | 30. svibanj 2009 00:43 |
| System Restore / system recovery | ct122592 | Windows Operating Systems | 1 | 2. siječanj 2008 18:49 |
| Recovery disk pitanje, operativnom sustavu ili ne! | tjpearson | Windows Operating Systems | 2 | 15. studeni 2007 08:08 |
| System Restore CD pomoć i prije nego što ponovno instalirajte Spremanje Drivers | max_151 | Windows Operating Systems | 1 | 16. lipnja 2007 12:01 |
| Thread Tools | |
| |