rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ponowna instalacja systemu odzyskiwania CD

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 09:12
Nowe państwa grupy

Default Ponowna instalacja systemu odzyskiwania CD

Moje hardrive rozbił. Mam Acer 5000. Wziął ją do "Computer Heaven", miał nowy dysk twardy i umieszczonych w nich powiedział mi to błahostka ponowna mój system CD dołączonej do mojego komputera i uniknąć płacenia innym 200,00
Mam wypróbowany ten proces kilka razy i kiedy on w pewnym momencie mówi, że nie jest w stanie znaleźć pliku. Czy pomoc dla mnie? I zamknął go i będzie musiał zaczynać od nowa.
Old 17 czerwca 2009, 12:00
Członek grupy

Default Ponowna instalacja systemu odzyskiwania CD

Czy to nie daje opcja "ponów próbę" i znajdź plik? Brzmi jak masz zły cd / kopię systemu Windows.

Mam podobny do tego dysk CD z systemem Windows, a czasem, jeśli stwierdzi, spróbuj potrzebnych plików.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
System Recovery Killed My Computer smoser1959 Windows Operating Systems 2 3 października 2009 16:02
Compaq V5201US System odzyskiwania problem lnicole Ogólne Oprogramowanie Czat 1 30 maja 2009 00:43
System przywracania / odzyskiwania systemu ct122592 Windows Operating Systems 1 2 styczeń 2008 18:49
Odzyskiwanie dysku pytanie, systemu operacyjnego lub nie! tjpearson Windows Operating Systems 2 15 listopada 2007 08:08
Przywracanie systemu na dysku CD pomóc i zapisywanie Kierowcy przed Ponowna max_151 Windows Operating Systems 1 16 czerwca 2007 12:01
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.