menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Preinštalovať systém vymáhania CD

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 09:12
Nový člen skupiny

Default Preinštalovať systém vymáhania CD

Moja hardrive zhroutil. Mám Acer 5000. Vzal ju do "Computer nebi", keby nový pevný disk do a povedali mi, že by vietor preinštalovať systém mojich CD, ktoré sa stalo s mojím počítačom a vyhnúť sa plateniu iného 200,00
Som sa pokúsil tento postup niekoľkokrát, a keď sa dostane do určitého bodu, to hovorí, že nemôže nájsť nejaký konkrétny súbor. Existuje pomoc pre mňa? Zavřel jsem ho, a bude musieť začať odznova.
Old 17. júna 2009, 12:00
Člen Skupina

Default Preinštalovať systém vymáhania CD

Nemá ju dať možnosť, aby "znovu" a nájdite súbor? Znie to, ako že máte zlý cd / kópie okien.

Mám okná cd ako je táto, a niekedy, keď opätovne zistí potrebné súboru.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
System Recovery Killed My Computer smoser1959 Operačné systémy Windows 2 3.októbra 2009 16:02
Compaq V5201US systému využívania problém lnicole Všeobecné Software Chat 1 30. máj 2009 00:43
Obnovenie systému / obnovenie systému ct122592 Operačné systémy Windows 1 2. januára 2008 18:49
Vymáhanie disk otázku, operačný systém, alebo nie! tjpearson Operačné systémy Windows 2 15. novembra 2007 08:08
Obnovenie systému CD pomoci Sporenie a ovládače pred reinštaláciou max_151 Operačné systémy Windows 1 16. júna 2007 12:01
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.