![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja hardrive zhroutil. Mám Acer 5000. Vzal ju do "Computer nebi", keby nový pevný disk do a povedali mi, že by vietor preinštalovať systém mojich CD, ktoré sa stalo s mojím počítačom a vyhnúť sa plateniu iného 200,00 Som sa pokúsil tento postup niekoľkokrát, a keď sa dostane do určitého bodu, to hovorí, že nemôže nájsť nejaký konkrétny súbor. Existuje pomoc pre mňa? Zavřel jsem ho, a bude musieť začať odznova. |
|
| |||
| |||
| Nemá ju dať možnosť, aby "znovu" a nájdite súbor? Znie to, ako že máte zlý cd / kópie okien. Mám okná cd ako je táto, a niekedy, keď opätovne zistí potrebné súboru. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| System Recovery Killed My Computer | smoser1959 | Operačné systémy Windows | 2 | 3.októbra 2009 16:02 |
| Compaq V5201US systému využívania problém | lnicole | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. máj 2009 00:43 |
| Obnovenie systému / obnovenie systému | ct122592 | Operačné systémy Windows | 1 | 2. januára 2008 18:49 |
| Vymáhanie disk otázku, operačný systém, alebo nie! | tjpearson | Operačné systémy Windows | 2 | 15. novembra 2007 08:08 |
| Obnovenie systému CD pomoci Sporenie a ovládače pred reinštaláciou | max_151 | Operačné systémy Windows | 1 | 16. júna 2007 12:01 |
| Thread Tools | |
| |