мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Поновном инсталирању система опоравка ЦД'с

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 09:12
Нови члан групе

Default Поновном инсталирању система опоравка ЦД'с

Мој хардриве пала. Имам Ацер 5000. Узео је на "Цомпутер Хеавен", имао је нови тврди диск ставити у и они је рекао мене то је вест да бисте поново инсталирали систем мој ЦД-који сте добили са својим рачунаром и избегавати другу плаћају 200,00
Покушао сам овај поступак неколико пута, а када га добије у одређеном тренутку, она каже да је у могућности за наћи неке одређену датотеку. Има ли помоћи за мене? И затвори га искључите и морало би почели.
Old 17. јуни 2009, 12:00
Мембер Гроуп

Default Поновном инсталирању система опоравка ЦД'с

Зар не даје вам могућност да "понови поступак" и пронађите датотеку? Звучи као да имате лош цд / копију система Уиндоус.

Имам Уиндоус ЦД овако, а понекад и ако ми се понови поступак проналази потребне датотеке.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Опоравак система убио мог рачунара смосер1959 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 3. Окт 2009 16:02
Цомпак В5201УС Сыстем рецоверы проблем лницоле Уопштено Софтуаре Цхат 1 30 мај 2009 00:43
Сыстем Ресторе / сыстем рецоверы цт122592 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 2 јануар 2008 18:49
Рецоверы диск питање, оперативном систему или не! тјпеарсон Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 15 новембар 2007 08:08
Сыстем Ресторе ЦД помоћ и пре него што поново инсталирајте Чување Дриверс макс_151 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 16. јуна 2007 12:01
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц