![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој хардриве пала. Имам Ацер 5000. Узео је на "Цомпутер Хеавен", имао је нови тврди диск ставити у и они је рекао мене то је вест да бисте поново инсталирали систем мој ЦД-који сте добили са својим рачунаром и избегавати другу плаћају 200,00 Покушао сам овај поступак неколико пута, а када га добије у одређеном тренутку, она каже да је у могућности за наћи неке одређену датотеку. Има ли помоћи за мене? И затвори га искључите и морало би почели. |
|
| |||
| |||
| Зар не даје вам могућност да "понови поступак" и пронађите датотеку? Звучи као да имате лош цд / копију система Уиндоус. Имам Уиндоус ЦД овако, а понекад и ако ми се понови поступак проналази потребне датотеке. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Опоравак система убио мог рачунара | смосер1959 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 3. Окт 2009 16:02 |
| Цомпак В5201УС Сыстем рецоверы проблем | лницоле | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 30 мај 2009 00:43 |
| Сыстем Ресторе / сыстем рецоверы | цт122592 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 2 јануар 2008 18:49 |
| Рецоверы диск питање, оперативном систему или не! | тјпеарсон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 15 новембар 2007 08:08 |
| Сыстем Ресторе ЦД помоћ и пре него што поново инсталирајте Чување Дриверс | макс_151 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 16. јуна 2007 12:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |