менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Перевстановлення System Recovery CD's

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 09:12
Нові члени групи

Default Перевстановлення System Recovery CD's

Моя Hardrive розбився. У мене Acer 5000. Прийняв його в "Комп'ютерне небо", отримав новий жорсткий диск створити, і вони сказали мені, що би вітер переустановки моєї системи КР, що прийшов з мого комп'ютера і не платити іншому 200,00
Я пробував цей процес кілька разів і коли він потрапляє в певній точці, він каже, що не може знайти деякі конкретного файлу. Чи є допомогти мені? Я закрив її і доведеться почати все спочатку.
Old 17 червня 2009, 12:00
Член групи

Default Перевстановлення System Recovery CD's

Чи не слід дати вам можливість "повторити" і знайти файл? Схоже, у вас погані CD / копії Windows.

Я компакт-диска Windows, як це і іноді, якщо я повторити не знайде потрібний файл.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відновлення системи Загинув Мій комп'ютер smoser1959 Операційні системи Windows 2 3 жовтня 2009 16:02
Compaq V5201US проблема відновлення системи lnicole General Software чат 1 30 травня 2009 00:43
Відновлення системи / відновлення системи ct122592 Операційні системи Windows 1 2 січня 2008 18:49
Питання відновлення диска, операційної системи чи ні! tjpearson Операційні системи Windows 2 15 листопада 2007 08:08
Відновлення системи CD допомоги та збереження драйверів перед встановленням max_151 Операційні системи Windows 1 16 червня 2007 12:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.