по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Ремонта Корупционни Windows XP драйвери - портал за лаптоп

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти март 2009 година, 14:40
Новите държави Група

Default Ремонта Корупционни Windows XP драйвери - портал за лаптоп

След свалянето на водача препоръчва за сваляне от интернет страницата Портал за моята Gateway лаптоп, аз се забележи intermittently, че при рестартирането на компютъра, на син екран ще се появи като посочва, че имам инсталиран драйвер корумпирани и че ще трябва да преинсталирате. Аз вярвам на водача или водачи въпросните имат нещо общо с графики процесор. Просто chatted Gateway с техническа помощ и те ми каза, че единственият начин да се определят или ремонт корупционни Windows XP драйвери ще бъде да преинсталирате Windows XP Бях наистина с надеждата за по-лесен начин да се определи всяко корумпирани водачи, без да се налага да преинсталирате целия Windows XP операционната система. С изключение на син екран се появяват intermittently, компютърът работи добре. Там вече не забележим проблеми при работа на компютъра. Ето защо, аз наистина не виждам нуждата да преинсталирате Windows XP операционна система. Някой знае ли с опростен и лесен начин за откриване и ремонт корупционни драйвери за Windows XP операционна systemsvwithout се налага да преинсталирате? Благодаря.
Old 13 март 2009 г., 15:56
Член Група

Имате ли на Windows XP Setup / инсталация CD? Ако е така бихте могли да опитате да поправите Windows да го използвате.
Old 13-ти март 2009 год., 16:00
Новите държави Група

Всичко, което трябва е Gateway възстановяване диск, който съдържа Window XP операционна система.
Old 13-ти март 2009 год., 16:56
Член Група

Може да е в състояние да го използват за да поправят OS. След подкрепата на всички важни данни Бих поставите диска докато в ОС и да видим дали тя дава възможност да поправите Windows. Можеш да опиташ от стартиране от CD, както добре. Просто не отиват за пълно възстановяване, само една поправка, ако е възможно.

Дали не е Gateway диск има всички драйвери за него? Аз съм любопитен защо е направил това на първо място все пак? "След свалянето препоръчваната драйвер за сваляне от интернет страницата Портал за моята Gateway лаптоп"
Old 13-ти март 2009 год., 17:12
Новите държави Група

Аз ще дам, че изстрел. Благодарности. Водачите на превозно средство, се съдържат в компактдиска. Единствената причина, поради която аз изтеглили водачите е заради Gateway чрез онлайн чат, заяви, че в зависимост от модела / ID номера на моя компютър, тя изисква драйвер актуализации. Ето защо се изтеглят тези drivers.It би било хубаво, ако Gateway предлага софтуер, за да сканирате компютъра за необходими актуализации. Те имат един от сайтовете си, но ми казаха, че тя не е за компютри като моя.
Old 13-ти март 2009 год., 18:41
Член Група

Ами, ако компютърът е като няма проблеми, че не е необходимо обновени драйвери. Като цяло, само времето Знам от хора, изискващи обновени драйвери е, ако устройството не функционира правилно, или има някои сигурност проблем.

Ако по-горе е вярна и устройството е операционна глоба преди актуализирането на водача Бих предполагат, отиваш в Device Manager и подвижния гърба на водача. Ако не сте сигурни за които устройството е причиняване на проблема може да се опитате да подвижния всички тях обратно един по един, докато проблемът е разрешен. Можете да създадете точка за възстановяване между всеки опит облицовам проблеми произтичат от това. Вие също може да опитате отиваш на точка за възстановяване, който бе преди началната Gateway шофьор актуализации.

Също така, обикновено не е необходимо да преинсталирате Windows, тъй като шофьор което ви е затруднено. Можете просто да си инсталирате или свитък гръб дадения шофьор. Gateway трябва да имат всички XP драйвери за вашата система. Ако сте инсталирали нови ОЕМ компоненти, които не можете да получите тези драйвери от CD, което дойде с това специфично устройство или от производителя, в Интернет.
Old 13-ти март 2009 год., 18:47
Член Група

Извинявам се, но по-горе пункт може да е малко объркващо това е така,

Бих предполагат, че сега вие отидете на точка за възстановяване преди да Gateway актуализации. Просто защото имам никаква представа какво са актуализирани.

Тогава, ако проблемът не е отстранен, Бих предполагат свиване обратно актуализираните драйвери един по един. Ако това е проблем, че водачът трябва да бъде разрешен.

Ако не тогава Бих предполагат преинсталирате драйверите от компактдиска.

И накрая, ако това не действа, той не може да бъде двигател проблем и може да се наложи ремонт или преинсталиране на Windows.

Надявам се това да помогне. Това е в основата на процеса на елиминиране се започне с най-лесният и труд към най-трудно. :)
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Dead Gateway M210 лаптоп, PSU? Бъба Лаптопи, Mobiles & текст 3 16-то Mar 2009 09:21
HP Лаптоп - 7150M NVidia драйвери за Windows Vista Hybr! Г Мултимедия & Codecs 2 27 ноември 2008 19:31
Имате нужда от помощ да поправят прозорци след отстраняване на дял newtoit Windows операционни системи 4 8 октомври 2008 13:20
Имате нужда от помощ за ремонт на Windows XP stuartwhite Windows операционни системи 30 7 октомври 2008 09:42
XP драйвери за Gateway MT6823B scrivomcdivo Мултимедия & Codecs 4 17 Дек 2007 11:26
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc