menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Oprava Corrupt Windows XP Ovladače - Gateway Laptop

Reply

Thread Nástroje
Old 9.března 2009, 14:40
Nový člen skupiny

Default Oprava Corrupt Windows XP Ovladače - Gateway Laptop

Po stažení doporučené ovladače ke stažení z webu pro mé Gateway Gateway notebooku jsem byl pozoruji přerušovaně, že při restartu počítače, modrá obrazovka jeví tvrzení, že jsem zkorumpovaném ovladače nainstalovány a že budu muset reinstalovat. Věřím, že řidič nebo řidiči mají něco do činění s grafický procesor. Jen jsem klábosil s bránou technickou podporu a řekli mi, že jediný způsob, jak opravit nebo opravy zkorumpované ovladači pro Windows XP by se přeinstalovat Windows XP jsem opravdu doufal, že pro snazší cestu k odstranění všech zkorumpovaných řidičů, aniž by museli přeinstalovat celý Windows XP operačního systému. Jiné než modré obrazovce objevuje přerušovaně, počítač funguje. Nejsou k dispozici žádné znatelné problémy s výkonem při provozu počítače. Proto jsem opravdu nevidíte, že je nutné přeinstalovat operační systém Windows XP. Ví někdo o jednoduchý a snadný způsob, jak odhalit a opravit zkorumpované ovladače na operační systém Windows XP systemsvwithout potřebují ji přeinstalovat? Děkujeme vám.
Old 13. března 2009, 15:56
Člen Skupina

Máte k dispozici pro systém Windows XP / instalační CD? Pokud ano, můžete zkusit opravit systém Windows používat.
Old 13 března 2009, 16:00
Nový člen skupiny

Všechny jsem je Gateway využití disku, který obsahuje operační systém Windows XP.
Old 13 března 2009, 16:56
Člen Skupina

Ty mohou být schopny použít tuto opravu OS. Po zálohování všech důležitých dat bych vložení disku, zatímco v OS, a zjistěte, zda nabízí možnost opravy oken. Dalo by se pokusit ji bootování z CD také. Prostě nechodí pro úplné využití, pouze opravy, pokud je to možné.

Není Gatewaye disk mít všechny své řidiče na to? Jsem zvědavá, proč jste si to v první řadě když? "Po stažení doporučené ovladače ke stažení z webu pro mé Gateway Gateway notebook"
Old 13 března 2009, 17:12
Nový člen skupiny

Dám, že střílel. Díky. Ovladače jsou obsaženy na CD. Jediný důvod, proč jsem stažené ovladače, protože byla brána přes online chat, uvedl, že v závislosti na modelu / číslo mého počítače, je požadována aktualizace ovladačů. To je důvod, proč jsem stažené ty drivers.It by hezké, kdyby Gateway nabízí software pro skenování počítače za potřebné aktualizace. Ty mají jeden na svých internetových stránkách, ale řekli mi, že není pro počítače, jako je moje.
Old 13 března 2009, 18:41
Člen Skupina

No, pokud je počítač s žádné problémy ji nepotřeboval aktualizované ovladače. Obecně platí, že pouze v době vím lidí vyžadující aktualizované ovladače je, pokud je přístroj nefunguje správně, nebo je tam nějaké zabezpečení.

Pokud výše uvedené jsou správné a přístroj fungoval pokutu před aktualizací ovladače bych navrhnout jít do správce zařízení a kolejových zpět řidiče. Pokud si nejste jisti, které zařízení je příčinou problému, můžete zkusit kolejových nich zpět v čase až do vyřešení problému. Můžete si vytvořit bod obnovení mezi každým pokusem zapouzdřit problémy vznikají z toho. Můžete také zkusit jít na bod obnovení, který byl před původní Gateway aktualizace ovladačů.

Také si obvykle není nutné přeinstalovat systém Windows, protože řidič dává vám potíže. Ty prostě re-install, nebo vrátit zpět dané řidiče. Brána by měla mít všechny XP ovladače pro váš konkrétní systém. Pokud jste nainstalovali nový non OEM komponenty můžete dostat ty ovladače z CD, které přišlo s konkrétní zařízení nebo z internetových stránek výrobce.
Old 13 března 2009, 18:47
Člen Skupina

Omlouvám se, ale výše uvedený příspěvek může být trochu matoucí, ano,

Já bych nyní naznačují, že jdete na bod obnovení před Gatewaye aktualizace. Jednoduše proto, že nemám ponětí, co se aktualizují.

Tedy pokud se problém nepodaří vyřešit, bych navrhnout kolejových zpět aktualizované ovladače jeden po druhém. Pokud to je problém, že řidič by pak měly být vyřešeny.

Pokud není, pak bych navrhnout přeinstalací ovladače z CD.

Nakonec, když to nefunguje, že nemůže být strojvedoucí problém a možná budete muset opravit nebo přeinstalovat Windows.

Doufám, že to pomůže. Je to v podstatě proces odstraňování počínaje nejsnadnější a pracovní k nejobtížnějším. :)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Mrtvý Gateway M210 Laptop, PSU? Bubba Notebooky, Mobily a PDA 3 16. března 2009 09:21
HP Laptop - 7150M Nvidia ovladače pro Windows Vista Hybr! D Multimedia & Kodeky 2 27. listopadu 2008 19:31
Potřebujete pomoc opravy oken po odstranění oddílu newtoit Operační systémy Windows 4 8. října 2008 13:20
Potřebujete pomoc na opravu systému Windows XP stuartwhite Operační systémy Windows 30 7. říjen 2008 09:42
Ovladače pro XP Gateway MT6823B scrivomcdivo Multimedia & Kodeky 4 17. prosince 2007 11:26
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.