![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μετά τη λήψη της συνιστώμενης οδηγός λήψεις από την Πύλη για την ιστοσελίδα μου Gateway laptop, έχω διαλειπόντως διαπιστώνουμε ότι όσον αφορά την επαναλειτουργία του υπολογιστή, η μπλε οθόνη, φαίνεται ότι έχω ένα κατεστραμμένο πρόγραμμα οδήγησης εγκατασταθεί και ότι θα πρέπει να την επανεγκαταστήσετε. Πιστεύω ότι ο οδηγός ή οι οδηγοί που έχουν κάποια σχέση με το επεξεργαστή γραφικών. Απλά chatted Gateway με την τεχνική υποστήριξη και μου είπαν ότι ο μόνος τρόπος για να καθορίζουν ή επισκευή διεφθαρμένα τα Windows XP θα είναι οι οδηγοί για να επανεγκαταστήσετε τα Windows XP ήμουν πραγματικά ελπίδα για ένα πιο εύκολο τρόπο για να διορθώσετε τυχόν διεφθαρμένων οδηγός δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξανά το σύνολο των Windows XP λειτουργικού συστήματος. Εκτός από την μπλε οθόνη που εμφανίζεται κατά διαστήματα, ο υπολογιστής λειτουργεί καλά. Δεν υπάρχουν αξιοσημείωτες επιδόσεις ζητήματα κατά τη λειτουργία του υπολογιστή. Επομένως, πραγματικά δεν βλέπω την ανάγκη να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα Windows XP. Ξέρει κανείς από ένα απλό και εύκολο τρόπο για την ανίχνευση και την επισκευή διεφθαρμένη οδηγών για την εγκατάσταση των Windows XP λειτουργούν systemsvwithout χρειάζεται να την επανεγκαταστήσετε; Σε ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Έχετε το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows XP / CD εγκατάστασης; αν ναι, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε τα Windows χρησιμοποιώντας αυτό. |
|
| |||
| |||
| Το μόνο που έχουμε είναι η ανάκτηση Gateway δίσκου που περιέχει το λειτουργικό σύστημα Window XP. |
|
| |||
| |||
| Ενδέχεται να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι για την επισκευή του OS. Μετά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σας, θα εισάγετε το δίσκο, ενώ στο λειτουργικό σύστημα και να δούμε αν προσφέρει μια επιλογή για την επισκευή παραθύρων. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με την εκκίνηση από το CD του. Απλά δεν πηγαίνουν για μια πλήρη ανάκαμψη, μόνο επισκευή, αν είναι δυνατόν. Δεν το Gateway δίσκου έχουν όλα τα προγράμματα οδήγησης που διαθέτετε για αυτό; Είμαι περίεργος γιατί το κάνατε αυτό στην πρώτη θέση όμως;; "Μετά τη λήψη της συνιστώμενης οδηγός λήψεις από την Πύλη για την ιστοσελίδα μου Gateway laptop" |
|
| |||
| |||
| Θα δώσω ότι μια βολή. Ευχαριστώ. Οι οδηγοί που περιέχονται στο CD. Ο μόνος λόγος για τον οποίο είχε κατεβάσει οδηγούς γιατί Gateway τους μέσω online chat, δήλωσε ότι, σύμφωνα με το πρότυπο / αναγνωριστικό αριθμό του υπολογιστή μου, αυτό που απαιτούνται ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον κατεβάσει drivers.It αυτές θα ήταν ωραίο αν Gateway προσφέρει ένα λογισμικό για τη σάρωση ενημερωμένων εκδόσεων για υπολογιστές. Έχουν μία στην ιστοσελίδα της, αλλά μου είπαν ότι δεν είναι για υπολογιστές, όπως η δική μου. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αν ο υπολογιστής δεν έχουν προβλήματα, δεν χρειάζεται ενημέρωση οδηγών. Γενικά, η μόνη φορά που γνωρίζω ανθρώπους που απαιτούν ενημέρωση των οδηγών είναι αν η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά ή υπάρχει κάποιο ζήτημα ασφαλείας. Αν τα παραπάνω είναι σωστά και η συσκευή λειτουργούσε προστίμου πριν από την ενημέρωση του οδηγού θα ήθελα να υπεισέλθω σε προτείνω Device Manager και το τροχαίο πίσω τον οδηγό. Αν είστε βέβαιοι για τη συσκευή που προκαλεί το πρόβλημα μπορείτε να δοκιμάσετε να τροχαίο πίσω όλα αυτά, μία κάθε φορά, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς μεταξύ κάθε προσπάθεια εγκλείω σε θήκη προβλήματα προκύπτουν από αυτό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε σε ένα σημείο επαναφοράς που ήταν πριν από την αρχική πύλη ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης. Επίσης, συνήθως δεν χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε τα Windows, επειδή ένας οδηγός, δίνοντας σας δυσκολία. Μπορείτε απλά να εγκαταστήσετε εκ νέου ή να επαναφέρετε το δεδομένο οδηγό. Η δικτυακή πύλη θα πρέπει να έχουν όλα τα XP προγράμματα οδήγησης για το συγκεκριμένο σύστημα. Εάν έχετε εγκαταστήσει νέα μη ΚΑΕ συνιστώσες αυτές μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς από το cd που ήρθε με την ειδική συσκευή ή από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. |
|
| |||
| |||
| Ζητώ συγγνώμη, αλλά μετά τα παραπάνω μπορεί να είναι μια μικρή σύγχυση ναι, Είχα δείχνουν τώρα ότι θα πάτε σε ένα σημείο επαναφοράς πριν την Gateway ενημερώσεις. Απλά επειδή δεν έχω ιδέα τι ενημέρωση. Στη συνέχεια, εάν το ζήτημα δεν επιλυθεί, θα ήθελα προτείνουμε τροχαίο πίσω τα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης ένα προς ένα. Αν αυτό είναι το θέμα αυτό, ο οδηγός θα πρέπει στη συνέχεια να επιλυθούν. Αν τότε δεν θα ήθελα προτείνω επανεγκατάσταση των οδηγών από το cd. Τέλος, εάν αυτό δεν πετύχει αυτό δεν μπορεί να είναι ένας οδηγός ζήτημα και μπορεί να χρειαστεί να επιδιορθώσετε ή να επανεγκαταστήσετε τα Windows. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά. Είναι ουσιαστικά μια διαδικασία που αρχίζει με την κατάργηση ευκολότερος και εργάζεται προς την κατεύθυνση της πιο δύσκολο. :) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dead Gateway M210 Laptop, PSU; | Bubba | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 16 Μαρ 2009 09:21 |
| HP Laptop - 7150M Nvidia Drivers για τα Windows Vista | Hybr! Δ | Multimedia & Codecs | 2 | 27 Νοε 2008 19:31 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επιδιόρθωση των Windows μετά την αφαίρεση ενός διαμερίσματος | newtoit | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 8 Οκτ 2008 13:20 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επιδιόρθωση των Windows XP | stuartwhite | Λειτουργικά συστήματα Windows | 30 | 7 Οκτ 2008 09:42 |
| XP Drivers για Gateway MT6823B | scrivomcdivo | Multimedia & Codecs | 4 | 17 Δεκ. 2007 11:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |