![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Letöltés után az ajánlott driver letöltés Gateway honlapon az én Gateway laptop, vettem észre, hogy ha időszakosan újraindítani a számítógépet, a kék képernyő látszik, hogy van egy korrupt vezetőt telepítve, és hogy azt kell újra. Úgy vélem, a vezető, vagy vezetők szóban forgó valamit csinálni a grafikus processzort. Csak beszélgettek Gateway technikai támogatást, és elmondta, hogy az egyetlen módja annak, hogy fix vagy javítása Windows XP korrupt vezetők lenne újra a Windows XP-én valóban abban a reményben, hogy egyszerűbb módja annak, hogy a korrupt vezetők meg anélkül, hogy újra az egész Windows XP operációs rendszert. Más, mint a kék képernyőn megjelenő szakaszosan, a számítógép működik jól. Nincs észrevehető teljesítmény, amikor a számítógépet. Ezért én tényleg nem látja szükségét, hogy újra a Windows XP operációs rendszert. Tudja valaki egy egyszerű és könnyű módja annak, hogy felderítsék és a korrupt vezetők javítás a Windows XP operációs systemsvwithout kellett újra? Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Van a Windows XP setup / telepítő CD-t? ha igen, akkor próbálja megjavítani a Windows használja. |
|
| |||
| |||
| All I have a Gateway helyreállítási lemez, amely tartalmazza a Windows XP operációs rendszert. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy tudja használni, hogy a javítás az operációs rendszer. A mentés után az összes fontos adatot azt helyezze be a lemezt, míg az operációs rendszer, és ha azt a lehetőséget kínálja, hogy javítás a Windows-t. Megpróbálhatja által indítással a CD is. Csak ne menjen a teljes hasznosítási, csak a javítás, ha lehetséges. Nem az Átjáró lemez mind a járművezetők meg? Kíváncsi vagyok, miért ez az első hely, bár? "Miután letöltötted az ajánlott driver letöltés Gateway honlapon az én Gateway laptop" |
|
| |||
| |||
| Adok, hogy a lövés. Köszönöm. A járművezetők tartalmazza a CD. Az egyetlen ok, amiért a letöltött illesztőprogramok mert Gateway keresztül online chat, hogy az a modell / ID számának a számítógépet, a szükséges driver frissítést. Ezért a letöltött e drivers.It jó lenne, ha Gateway kínált szoftver Beolvasásra számítógépeken a szükséges frissítéseket. Mégis van egy saját honlapja, de elmondta nekem, hogy nem a számítógépek, mint az enyém. |
|
| |||
| |||
| Nos, ha a számítógép volt, nem probléma, hogy nem kell frissíteni a járművezetők. Általában az egyetlen alkalom, tudom, az emberek igénylő frissített illesztőprogramokat, ha a készülék nem működik megfelelően, vagy ott van néhány biztonsági kérdés. Ha a fentiek nem helyes, és a készülék jól működött, mielőtt az illesztőprogram frissítése Én javaslom megy Eszközkezelőt és gördülő vissza az illesztőprogramot. Ha nem biztos a készülék okozza a problémát akkor próbáld gördülő mindet vissza egy olyan időszakban, amíg a probléma meg nem oldódik. Készíthet egy visszaállítási pontot, minden egyes kísérlet beládáz problémák meg. Azt is próbáld megy egy visszaállítási pontot, amely előtt az első átjáró driver frissítést. Is, akkor általában nem kell újratelepíteni, mivel a Windows driver így nehéz. Egyszerűen telepítse újra vagy visszaállíthatja az adott meghajtó. Gateway kell az XP-vezetők az adott rendszerben. Ha telepítette az OEM alkatrészek új, nem lehet kapni azokat a járművezetők a CD-lemezről, hogy jöttem, hogy különleges eszköz vagy a gyártó honlapján. |
|
| |||
| |||
| Elnézést kérek, de a fenti hozzászólás is egy kicsit zavaros így Én javaslom, hogy most is van egy visszaállítási pontot, mielőtt a Gateway frissítéseket. Egyszerűen azért, mert fogalmam sincs, mit frissíteni. Akkor, ha a probléma nem oldódott meg, én azt sugallják visszaszorításával a frissített illesztőprogramokat egyesével. Ha ez probléma, hogy a járművezető ezt követően meg kell oldani. Ha nem, akkor én azt javaslom újratelepíteni a sofőrök a cd-t. Végül, ha ez nem működik, azt nem lehet a járművezető kérdése, és szükség esetén a javítás vagy a Windows újratelepítése. Remélem, ez segít. Ez alapvetően egy folyamat megszüntetése, kezdve a legegyszerűbb és a munka felé a legnehezebb. :) |