![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| לאחר ההורדה המומלץ מנהל הורדות מ שער אתר האינטרנט של Gateway הנייד שלי, אני כבר noticing לסירוגין כי בעת הפעלה מחדש של המחשב, יופיע מסך כחול כי יש לי מותקן מנהל ההתקן פגום וכי הייתי צריך להתקין אותו מחדש. אני מאמין הנהג או הנהגים הנדון יש משהו לעשות עם מעבד גרפי. אני רק chatted Gateway עם תמיכה טכנית והם אמרו לי כי הדרך היחידה לתקן או לתקן את Windows XP פגום הנהגים יהיה להתקין מחדש את Windows XP, הייתי מאוד מקווה דרך נוחה יותר כדי לתקן את כל מנהלי ההתקן פגום ללא צורך להתקין מחדש את כל מערכת Windows XP מערכת ההפעלה. חוץ מסך כחול מופיעה לסירוגין, המחשב עובד בסדר גמור. אין בעיות ביצועים מורגש בעת הפעלת המחשב. לכן, אני באמת לא רואה צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה Windows XP. האם מישהו מכיר דרך פשוטה וקלה זיהוי ותיקון לשחד נהגים על ההפעלה Windows XP systemsvwithout צורך להתקין מחדש את זה? תודה. |
|
| |||
| |||
| האם יש לך את תוכנית ההתקנה של Windows XP / תקליטור ההתקנה? אם כן אתה יכול לנסות לתקן את Windows באמצעות אותה. |
|
| |||
| |||
| כל מה שיש לי הוא של Gateway שחזור דיסק המכיל את מערכת ההפעלה חלונות XP. |
|
| |||
| |||
| ייתכן שתוכל להשתמש בו כדי לתקן את מערכת ההפעלה. לאחר מגבה את כל הנתונים החשובים אני מעוניין להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה בעת ולראות אם הוא מציע אפשרות לתקן את Windows. אתה יכול לנסות את זה על ידי באתחול מתקליטור גם כן. פשוט לא הולך עבור רפואה שלמה, רק תיקון, אם אפשר. האם לא צריך את כל הדיסק של Gateway את הנהגים על זה? אני סקרן למה עשית את זה מלכתחילה למרות?? "לאחר ההורדה המומלץ מנהל הורדות מ שער אתר האינטרנט של Gateway הנייד שלי" |
|
| |||
| |||
| אני אתן את זה זריקה. תודה. את מנהלי ההתקנים הכלולים בתקליטור. הסיבה היחידה למה אני הורדתי את הנהגים בגלל שער שלהם באמצעות צ 'אט מקוון, כי על פי המודל / מספר תעודת הזהות של המחשב שלי, זה נדרש הנהג עדכונים. זה למה אני הורדתי את אותם drivers.It יהיה נחמד אם Gateway המוצעות תוכנה כדי לסרוק מחשבים עבור העדכונים הדרושים. הם צריכים לעשות אחד באתר האינטרנט שלהם, אך הם אמרו לי שזה לא עבור מחשבים כמו שלי. |
|
| |||
| |||
| ובכן, אם המחשב לא היה נתקל בבעיות זה לא צריך מנהלי התקן מעודכנים. בדרך כלל, הפעם היחידה שאני יודע על אנשים הדורשים עדכון מנהלי התקנים היא אם ההתקן אינו פועל כראוי או שיש בעיה של אבטחה מסוימים. אם האמור לעיל הוא הנכון ואת התקן היה בתוקף לפני ההפעלה עדכון מנהל ההתקן הייתי מציע נכנס מנהל התקן מבטל את הנהג. אם אינך בטוח ההתקן הגורם לבעיה תוכל לנסות את כולם גלגול אחורה, אחד בכל פעם, עד שהבעיה תיפתר. אתה יכול ליצור נקודת שחזור בין כל ניסיון incase להתעורר בעיות מזה. אתה יכול גם לנסות ללכת נקודת שחזור זה היה לפני הראשוני של Gateway מנהל העדכונים. כמו כן, אתה בדרך כלל אין צורך להתקין מחדש את Windows, כי הוא נהג לתת לך קושי. צריך רק להתקין מחדש או לדרדר בחזרה את הנהג נתון. Gateway צריך את כל מנהלי ההתקנים עבור XP שלך ספציפית למערכת. אם התקנת רכיבים חדשים שאינם OEM אתה יכול להשיג אותם נהגים מחוץ CD כי הגיע עם התקנים ספציפיים או מאותו אתר היצרן. |
|
| |||
| |||
| אני מתנצל, אבל את ההודעה לעיל עשוי להיות קצת מבלבל אז הייתי מציע לך כעת לעבור אל נקודת שחזור לפני שער העדכונים. פשוט כי אין לי מושג על מה הם מעודכנים. אז אם הבעיה לא נפתרה, הייתי מציע מבטל את עדכון מנהלי התקנים אחד אחד. אם זוהי הבעיה של מנהל אז הוא צריך להיות נפתרה. אם לא אז הייתי מציע התקנה מחדש של מנהלי ההתקן מהתקליטור. לבסוף, אם זה לא עובד זה לא יכול להיות נהג הבעיה ואתה עשוי להזדקק לו כדי לתקן או להתקין מחדש את Windows. אני מקווה שזה עוזר. זה בעצם תהליך של אלימינציה מתחיל עם הקלה ועבודה לכיוון הקשים ביותר. :) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המלח Gateway M210 Laptop, PSU? | Bubba | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 16th מרץ 2009 09:21 |
| HP Laptop - Nvidia 7150M מנהלי התקנים עבור Windows Vista | Hybr! ד | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | -27 נובמבר 2008 19:31 |
| צריך עזרה לתקן את Windows לאחר הסרת המחיצה | newtoit | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 8 אוקטובר 2008 13:20 |
| זקוק לעזרה ב-Windows XP תיקון | stuartwhite | מערכות ההפעלה Windows | 30 | 7 אוקטובר 2008 09:42 |
| מנהלי ההתקן של Gateway XP MT6823B | scrivomcdivo | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | -17 דצמבר 2007 11:26 |
| שרשרת כלים | |
| |