mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Remontas sugadintas Windows XP Drivers - Vartai Laptop

Reply

Temos įrankiai
Old 9 kovas 2009, 14:40
Naujas Narys

Default Remontas sugadintas Windows XP Drivers - Vartai Laptop

Po atsisiuntimo rekomenduojama vairuotojas parsisiųsti iš interneto vartų mano Vartai nešiojamas, aš pastebiu, kad su pertrūkiais, kai kompiuterio iš naujo, mėlynas ekranas, kuriame, atrodo, kad aš korumpuota įdiegta tvarkyklė ir kad man reikia jį įdiegti iš naujo. Manau, vairuotojui ar vairuotojams į klausimą ką nors daryti su grafikos procesorių. Ką tik kalbėjosi su "Gateway techninės pagalbos ir jie man pasakė, kad vienintelis būdas nustatyti ar remonto sugadintas Windows XP" tvarkykles bus galima įdiegti "Windows XP" Aš tikrai tikiuosi ir paprasčiausias būdas išspręsti visas sugadintas vairuotojai be reikalo įdiegti visas Windows XP Operacinė sistema. Išskyrus mėlyname ekrane pasirodo su pertrūkiais, kompiuteris veikia puikiai. Nėra pastebimų rezultatų klausimais, kai dirbama kompiuteriu. Taigi, aš tikrai nematau, reikia iš naujo įdiegti "Windows XP" operacinės sistemos. Ar kas nors žino paprastą ir lengvai aptikti ir pašalinti korupcijos tvarkykles Windows XP "operacinės systemsvwithout, kuriems reikia iš naujo įdiegti? Ačiū.
Old Kovas 13, 2009, 15:56
Narys

Ar turite Windows XP / diegimo CD? jei taip, galite pabandyti atkurti Windows naudoti.
Old Kovas 13, 2009, 16:00
Naujas Narys

All I Have vartai atkūrimo diską, kuriame yra Window XP operacinė sistema.
Old Kovas 13, 2009, 16:56
Narys

Jūs galite naudoti šį remonto OS. Po atsargines kopijas visų svarbių duomenų, norėčiau įrašyti diską, o OS ir pamatyti, jei ji suteikia galimybę pataisyti Windows. Galima bandyti jį paleisti iš CD taip pat. Tiesiog nereikia eiti išgijimo, tik remontą, jei įmanoma.

Nėra Vartai diskas turi visas tvarkykles į tai? Man įdomu kodėl tu tai pirmoji vieta nors? "Po parsisiuntimo rekomenduojama vairuotojas parsisiųsti iš interneto vartų mano nešiojamas kompiuteris" Vartai "
Old Kovas 13, 2009, 17:12
Naujas Narys

Duosiu kad kulka. Ačiū. Vairuotojai yra pateikta kompaktiniame diske. Vienintelė priežastis, kodėl aš atsisiųsti tvarkykles, nes vartai buvo per savo pokalbiuose internetu, nurodė, kad pagal pavyzdį / ID numerį savo kompiuterį, jis turi atnaujinti tvarkykles. Štai kodėl aš atsisiuntė tuos drivers.It būtų malonu, jei Vartai siūlomos programinės įrangos nuskaitymo kompiuterius reikia atnaujinti. Jie turi vieną savo svetainę, bet jie man pasakė, kad jis yra ne kompiuteriai, kaip mano.
Old Kovas 13, 2009, 18:41
Narys

Na, jei kompiuteris buvo neturintis problemų, nereikia atnaujinti tvarkykles. Apskritai, tik kai aš žinau žmonių, kuriems reikia atnaujinti tvarkykles yra, jei prietaisas neveikia tinkamai ar ten yra kai kurių saugumo klausimas.

Jei minėtas pasiūlymas yra teisinga ir prietaisas veikė gerai prieš atnaujinant vairuotojo Norėčiau pasiūlyti eiti į Device Manager ir geležinkelių Atgal mašinistą. Jei nesate tikri, kurio prietaisas yra problema galite pabandyti sukti juos visus vienu metu grąžinti, kol problema bus išspręsta. Galite sukurti atkūrimo tašką tarp kiekvienos bandyti uždengti problemos kyla iš to. Taip pat galite pabandyti ketinate atkūrimo tašką, kuri buvo iki pradinio Vartai vairuotojas atnaujinimus.

Be to, paprastai nereikia iš naujo įdiegti Windows, nes vairuotojui suteikia jums sunku. Jūs tiesiog iš naujo įdiegti arba Roll Back pateikti vairuotojas. Vartai turėtų turėti visas XP tvarkykles speciali sistema. Jei įdiegėte naują ne OEM komponentus galite gauti tas išjungti CD kuris buvo su tuo konkrečiu prietaisu ar nuo gamintojo interneto svetainėje vairuotojai.
Old Kovas 13, 2009, 18:47
Narys

Atsiprašome, bet virš postas gali būti šiek tiek klaidina,

Norėčiau manyti, kad dabar galite eiti į atkūrimo tašką prieš "Vartai atnaujinimus. Tiesiog todėl, kad aš neįsivaizduoju, ką jie atnaujinami.

Tada, jei problema nebus išspręsta, Norėčiau pasiūlyti sukti atgal atnaujinti tvarkykles po vieną. Jei tai yra vairuotojo problema turėtų būti išspręsta.

Jei ne tada aš rekomenduojame įdiegti iš kompaktinio disko tvarkykles.

Galiausiai, jei tai nepadeda, tai gali būti vairuotojo klausimas ir jums gali tekti pataisyti ar iš naujo įdiegti Windows.

I hope this helps. Tai iš esmės pašalinimo procesą, pradedant nuo paprasčiausių ir darbo link sunkiausia. :)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.