mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Remonts Corrupt Windows XP Drivers - Gateway Laptop

Reply

Thread Tools
Old Marts 9, 2009, 14:40
New Member Group

Default Remonts Corrupt Windows XP Drivers - Gateway Laptop

Pēc lejupielādes ieteicams vadītājs lejupielādes no Gateway tīmekļa vietnē Mana Gateway laptop, esmu pamanījusi pārtraukumiem, ka, atsākot datoru, zils ekrāns šķiet, norādot, ka man ir korumpētas vadītāja uzstādītas un ka man vajadzēs pārinstalēt to. Es uzskatu, ka vadītājam vai vadītājiem, jautājums ir kaut ko darīt ar grafikas procesors. Es tikko tērzēja ar Gateway tehnisko atbalstu, un viņi man teica, ka vienīgais veids, kā noteikt vai remontu korumpēti Windows XP draiveri būtu pārinstalēt Windows XP, es biju patiesi cer uz vieglāku veidu, kā noteikt jebkura korumpēta vadītājiem bez pārinstalēt visu Windows XP operētājsistēmu. Izņemot zilo ekrānā parādās periodiski, dators works fine. Nav pamanāmas veiktspējas jautājumiem, ja tie darbojas dators. Tāpēc es patiešām neredzu nepieciešamību pārinstalēt Windows XP operētājsistēmu. Vai kāds zina par vienkāršu un ērtu veidu, lai atklātu un remonts korumpēta draiveri uz Windows XP systemsvwithout, kurām nepieciešams to atinstalēt? Paldies.
Old Marts 13, 2009, 15:56
Loceklis

Vai jums ir Windows XP setup / instalācijas CD? ja to tu varētu mēģināt labot Windows to izmanto.
Old Marts 13, 2009, 16:00
New Member Group

Viss, kas man ir Gateway atgūšanas disku, kas satur Window XP operētājsistēmu.
Old Marts 13, 2009, 16:56
Loceklis

Jūs varat to izmantot, lai remonts OS. Pēc pamatnes līdz Visus svarīgos datus es vēlos ierakstīt diskā bet OS un redzēt, ja tā piedāvā iespēju remonts logiem. Jūs varētu mēģināt to, booting no CD, kā arī. Vienkārši nav iet par pilnīgu atgūšanu, tikai remonts, ja iespējams.

Nav Gateway disks ir visas jūsu vadītājiem par to? Es esmu ziņkārīgs, kāpēc jūs to pirmajā vietā gan? "Pēc lejupielādes ieteicams vadītājs lejupielādes no Gateway tīmekļa vietnē Mana Gateway klēpjdators"
Old Marts 13, 2009, 17:12
New Member Group

Es došu, ka nošauti. Pateicība. Draiveri ir iekļauta CD. Vienīgais iemesls, kāpēc es lejupielādēt vadītājiem bija tāpēc, Gateway, izmantojot to tiešsaistes tērzēšanu, norādīja, ka saskaņā ar paraugu / ID numuru manu datoru, to nepieciešams vadītāja atjauninājumi. Tas ir iemesls, kāpēc es lejupielādēt šo drivers.It būtu jauki, ja portāls piedāvā programmatūras skenēšana datoru nepieciešami atjauninājumi. Viņiem ir viena savā mājas lapā, bet viņi man teica, ka tā nav paredzēta datoriem, piemēram, mine.
Old Marts 13, 2009, 18:41
Loceklis

Nu, ja dators, kam nav problēmas, tas nav nepieciešams updated drivers. Vispār, vienīgā reize, kad es zinu no cilvēkiem, kuriem nepieciešama atjaunināti draiveri ir, ja ierīce nedarbojas pareizi vai tur ir daži drošības jautājums.

Ja iepriekš ir pareizs un ierīce, kas darbojas naudas sodu līdz atjaunināšana vadītājs es gribētu ieteikt nonākšana Device Manager un ritošajam atpakaļ vadītāju. Ja neesat pārliecināts, kuru ierīce rada problēmu, varat mēģināt ritošā tos visus atpakaļ vienam laiku, līdz problēma ir atrisināta. Jūs varat izveidot punkts atjaunot starp katra mēģinājuma incase problēmas rodas no tā. Jūs varat arī mēģināt doties uz atjaunošanas punktu, kas bija pirms sākotnējā Gateway vadītāja atjauninājumi.

Tāpat jūs parasti nav nepieciešams pārinstalēt Windows, jo draiveris dod jums grūtības. Jūs vienkārši atkārtoti instalēt vai atritināt dota vadītāju. Gateway būtu visi XP draiveri, lai varētu konkrēto sistēmu. Ja jūs esat instalējis jaunus nebūtiskus OEM komponenti jūs varat iegūt tos pie cd, kas nāca ar šo konkrēto ierīci vai no tās ražotāja mājas lapā draiverus.
Old Marts 13, 2009, 18:47
Loceklis

Es atvainojos, bet iepriekš dienests var būt nedaudz mulsinoši so,

Es gribētu ieteikt tagad, ka jums iet uz atjaunošanas punktu pirms Gateway atjauninājumus. Vienkārši tāpēc, ka man nav ne jausmas, ko tie jāatjaunina.

Tad, ja problēma nav atrisināta, es gribētu ierosināt ritošā atpakaļ atjaunināti draiveri pa vienam. Ja tas ir vadītāja jautājums, tad būtu atrisinātas.

Ja ne, tad es gribētu ieteikt pārinstalēt no cd draiveri.

Visbeidzot, ja tas nav iespējams, to nevar vadītāja jautājums un jums var būt nepieciešams salabot vai pārinstalēt Windows.

I hope this helps. Tas būtībā izslēgšanas process, sākot ar vienkāršākajiem un darba virzienā visgrūtāk. :)
Reply

Register

Bookmarks