![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po stiahnutí doporučené ovládače k stiahnutiu z webu pre mojej Gateway Gateway notebooku som bol pozoruji prerušovane, že pri reštarte počítača, modrá obrazovka javí tvrdenie, že som skorumpovanej ovládače nainštalované a že budem musieť reinstalovat. Verím, že vodič alebo vodiči majú niečo do činenia s grafický procesor. Len som klábosil s bránou technickú podporu a povedali mi, že jediný spôsob, ako opraviť alebo opravy skorumpovanej ovládačmi pre Windows XP by sa preinštalovať Windows XP jsem opravdu dúfal, že pre ľahšiu cestu k odstráneniu všetkých skorumpovaných vodičov bez toho, aby museli preinštalovať celý Windows XP operačného systému. Iné ako modrej obrazovke objavuje prerušovane, počítač funguje. Nie sú k dispozícii žiadne výrazné problémy s výkonom počas prevádzky počítača. Preto som naozaj nevidíte, že je potrebné preinštalovať operačný systém Windows XP. Vie niekto o jednoduchý a ľahký spôsob, ako odhaliť a opraviť skorumpovanej ovládače na operačný systém Windows XP systemsvwithout potrebujú ju preinštalovať? Ďakujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Máte k dispozícii pre systém Windows XP / inštalačné CD? Ak áno, môžete skúsiť opraviť systém Windows používať. |
|
| |||
| |||
| Všetky jsem je Gateway využitie disku, ktorý obsahuje operačný systém Windows XP. |
|
| |||
| |||
| Tie môžu byť schopné uplatňovať túto opravu OS. Po zálohovanie všetkých dôležitých dát bych vloženia disku, kým v OS, a zistite, či ponúka možnosť opravy okien. Dalo by sa pokúsiť ju bootování z CD tiež. Prostě nechodí pre úplné využitie, iba opravy, ak je to možné. Nie je Gatewaye disk mať všetky svoje vodiča na to? Som zvedavá, prečo ste si to v prvom rade keď? "Po stiahnutí doporučené ovládače k stiahnutiu z webu pre mojej Gateway Gateway notebook" |
|
| |||
| |||
| Dám, že střílel. Vďaka. Ovládače sú obsiahnuté na CD. Jediný dôvod, prečo som stiahnuté ovládače, pretože bola brána cez online chat, uviedol, že v závislosti od modelu / číslo môjho počítača, je požadovaná aktualizácia ovládačov. To je dôvod, prečo som stiahnuté ty drivers.It by pekné, keby Gateway ponúka softvér pre skenovanie počítača za potrebné aktualizácie. Tie majú jeden na svojich internetových stránkach, ale povedali mi, že nie je pre počítače, ako je moje. |
|
| |||
| |||
| No, ak je počítač s žiadne problémy ju nepotřeboval aktualizované ovládače. Všeobecne platí, že len v čase vím ľudí vyžadujúce aktualizované ovládače je, ak je prístroj nefunguje správne, alebo je tam nejaké zabezpečenie. Ak vyššie uvedené sú správne a prístroj fungoval pokutu pred aktualizáciou ovládača bych navrhnúť ísť do správcu zariadení a vozového späť vodiča. Ak si nie ste istí, ktoré zariadenie je príčinou problému, môžete skúsiť koľajových nich späť v čase až do vyriešenia problému. Môžete si vytvoriť bod obnovenia medzi každým pokusom zapouzdřit problémy vznikajú z toho. Môžete tiež skúsiť ísť na bod obnovenia, ktorý bol pred pôvodné Gateway aktualizácia ovládačov. Tiež si zvyčajne nie je potrebné preinštalovať systém Windows, pretože vodič dáva vám ťažkosti. Ty prostě re-install, alebo vrátiť späť danej vodiča. Brána by mala mať všetky XP ovládače pre váš konkrétny systém. Ak ste nainštalovali nový non OEM komponenty môžete dostať tie ovládače z CD, ktoré prišlo s konkrétnou zariadenia alebo z internetových stránok výrobcu. |
|
| |||
| |||
| Omlouvám se, ale vyššie uvedený príspevok môže byť trochu mätúci, áno, Já bych teraz naznačujú, že idete na bod obnovenia pred Gatewaye aktualizácie. Jednoducho preto, že nemám potuchy, čo sa aktualizujú. Teda ak sa problém nepodarí vyriešiť, bych navrhnúť koľajových späť aktualizované ovládače jeden po druhom. Ak to je problém, že vodič by potom mali byť vyriešené. Ak nie, potom by som navrhnúť reinštaláciou ovládače z CD. Nakoniec, keď to nefunguje, že nemôže byť rušňovodiči problém a možno budete musieť opraviť alebo preinštalovať Windows. Dúfam, že to pomôže. Je to v podstate proces odstraňovania počnúc najľahšie a pracovné najzložitejších. :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mŕtvy Gateway M210 Laptop, PSU? | Bubba | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 16. marca 2009 09:21 |
| HP Laptop - 7150 Nvidia ovládače pre Windows Vista | Hybr! D | Multimedia & Kodeky | 2 | 27. novembra 2008 19:31 |
| Potrebujete pomoc opravy okien po odstránení oddielu | newtoit | Operačné systémy Windows | 4 | 8. októbra 2008 13:20 |
| Potrebujete pomoc na opravu systému Windows XP | stuartwhite | Operačné systémy Windows | 30 | 7. október 2008 09:42 |
| Ovládače pre XP Gateway MT6823B | scrivomcdivo | Multimedia & Kodeky | 4 | 17. decembra 2007 11:26 |
| Thread Tools | |
| |