мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Поправљати покварене Уиндоус КСП Дривер - Лаптоп Гатеуаы

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Јул 2009, 14:40
Нови члан групе

Default Поправљати покварене Уиндоус КСП Дривер - Лаптоп Гатеуаы

Иза скидање података препоручени дривер доунлоадс из Гатеуаы за мој уебсите приступнички лаптоп, сам се наизменично примјећујући да приликом поновног покретања рачунара, на плавом екрану ће се појавити да имам покварене дривер инсталиран и да би требао наново Интернет. Вјерујем возача или возача у питању нешто радити са графичком процесору. ЈА праведан цхаттед са приступнички техничку подршку и они ми је рекао да је једини начин да се поправи или покварити поправку Уиндоус КСП дривер да би се поново инсталирали Уиндоус КСП, сам се стварно надао за лакши начин да се било који шкрипац корумпиран возаче без наново цео систем Уиндоус КСП оперативног система. Осим плавом екрану се појављује на махове, рачунар ради фино. Нема видљиве проблеме када оперативни рачунар. Дакле, ја стварно не видим потребе да поново инсталирате систем Уиндоус КСП оперативни систем. Се било ко кноткле над једноставан и лак начин за показати и поправити покварене дривер на Уиндоус КСП оперативни сыстемсвуитхоут треба инсталирати га? Хвала.
Old 13. март 2009, 15:56
Мембер Гроуп

Имате Уиндоус КСП сетуп / инсталациони ЦД? ако је тако могли покушати поправити Уиндоус помоћу то.
Old 13. март 2009, 16:00
Нови члан групе

Све ми је приступнички рецоверы диск који садржи Уиндоус КСП оперативни систем.
Old 13. март 2009, 16:56
Мембер Гроуп

Ви мај бити у могућности да користите за поправку ОС. Након потпорни свих важних података бих убаците диск, док се у ОС и видети ако је оно нуди опцију за поправку прозора. Ви могли испробати га боотинг фром ЦД ас уелл. Једноставно не иде за потпуни опоравак, само на поправку, ако је могуће.

Не приступнички диск имати све своје возаче на то? Знатижељан сам зашто је то учинила на првом месту ипак? "Након скидање података препоручени дривер доунлоадс из приступнички уебсите за мој лаптоп Гатеуаы"
Old 13. март 2009, 17:12
Нови члан групе

Дат ћу да је метак. Хвала. Возачи се налазе на ЦД-у. Једини разлог зашто сам скинути дривер био јер Гатеуаы путем њиховог онлине цхат, изјавио је да према моделу / ИД број рачунара, она потребна исправке за управљачке програме. То је разлог зашто ја скинути оне дриверс.Ит би лепо ако приступнички понудио софтвер за скенирање рачунара за потребне промене. Они имају један на своју уеб локацију, али они ми је рекао да то није за рачунаре као што су моји.
Old 13. март 2009, 18:41
Мембер Гроуп

Па ако рачунар је без проблема није потребна ажуриране управљачке програме. Углавном, једини пут знам људи потребна је измењена возачи ако уређај не ради исправно или има неких безбедносних питања.

Ако је горе тачне и уређај је у реду пре оперативног ажурирањем управљачких програма Хтео предлажемо одлазак у Девице Манагер и ваљање леђа возача. Ако нисте сигурни у који је уређај узрокује ви мај ваљања покушајте их све назад један по један све док се проблем не реши. Можете створити тачку враћања између сваког покуссај обложити проблеми произлазе из тога. Ви мај такође ће се покушати вратити скретница који је пре почетног приступнички возач исправке.

Такође, коју обично не треба да поново инсталирате Уиндоус јер возач даје тежине. Ви једноставно поново инсталирате или бацк ролл датој возача. Приступнички би требало да имају сви КСП дривер за свој специфични систем. Ако сте инсталирали нови ОЕМ компоненте не можете добити оне дривер са цд који сте добили са уређајем или специфичне од тог произвођача уебсите.
Old 13. март 2009, 18:47
Мембер Гроуп

Ја се извињавамо, али горе пост мај бити мало збуњујући тако,

Хтјела предлажемо да сада ићи у тачку враћања пре приступнички исправке. Једноставно јер ја немам појма шта су ажуриране.

Онда, ако проблем није решен, Хтео предлажемо роллинг бацк ажуриране управљачке програме једног по једног. Ако је ово тема возач онда би требао бити ријешен.

Ако не онда бих предложити поново инсталирајте управљачке програме са ЦД-а.

Коначно, ако се то не ради, он мај не буде возач тема, а ви мај морати поправити или наново Уиндоуси.

Надам се да ово помаже. То је у основи процес елиминације почевши од најједноставнијих и радних према најтеже. :)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Деад приступнички М210 лаптоп, псу? Буббле Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 3 16 март 2009 09:21
Лаптоп ХП - 7150М НВИДИА дривер за Уиндоус Виста Хыбр! Д Мултимедија и кодеци 2 27 новембар 2008 19:31
Требате помоћ поправку прозора након уклањања партицију неутоит Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 8 октобар 2008 13:20
Требате ли помоћ на поправљање Уиндоус КСП стуартухите Уиндоус Оператинг Сыстемс 30 7 октобар 2008 09:42
Дривер за КСП приступнички МТ6823Б сцривомцдиво Мултимедија и кодеци 4 17 децембар 2007 11:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц