![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Benim Gateway dizüstü için Gateway web sitesinde önerilen sürücü yükleme indirme sonra, aralıklı olarak bu, mavi ekran belirten görünür olduğu ve bozuk bir sürücü yüklü ben yeniden yüklemeniz gerekir bilgisayarın yeniden başlatılmasını fark edildi. Bir sürücüyü veya söz konusu sürücüleri grafik işlemci ile ilgili bir şey var inanıyorum. Sadece Gateway, teknik destek ile sohbet ve bu sorunu gidermek için veya bozuk Windows XP sürücülerini tamir tek yolu gerçekten tüm Windows XP'yi yeniden yüklemek zorunda kalmadan herhangi bir bozuk sürücüleri düzeltmek için daha kolay bir yolu umuyordum Windows XP'yi yeniden olacağını söyledi işletim sistemi. Mavi ekran aralıklı görünmesini dışında, bilgisayar düzgün çalışmaktadır. There is no fark performans sorunları, bilgisayar işletim vardır. Bu yüzden, gerçekten ihtiyacınız olan Windows XP işletim sisteminizi yeniden yüklemenizi görmüyorum. Herkesin bir ve algılamak ve Windows XP işletim üzerinde bozuk sürücüleri tamir kolay yolu basit yeniden yüklemeniz gerek systemsvwithout tanıdığınız var mı? Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Bir pencere var mı XP kurulumu / kurulum CD? eğer böyle ise Windows bunu kullanarak onarmak için deneyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Tüm var olan Windows XP işletim sistemi içeren Gateway kurtarma disk. |
|
| |||
| |||
| Bu OS onarmak için kullanabilirsiniz. Eğer bir seçenek pencereleri tamir hizmetinizdedir Ben disk takmak tüm önemli verileri yedeklemek sonra ise OS ve bkz. Sen CD da önyükleme ile deneyebilirsiniz. Sadece tam bir kurtarma yapmak değil, sadece bir onarım, mümkünse. Değil Gateway diske mu üzerine tüm sürücüleri var mı? Neden ancak ilk etapta bunu merak ediyorum? "Benim Gateway dizüstü için Gateway web sitesindeki önerilen sürücü yükleme indirme" sonra |
|
| |||
| |||
| Ben bir ateş verir. Teşekkürler. Sürücüler CD içerdiği. Üzerinden çevrimiçi sohbet çünkü Gateway, bu modele göre / benim bilgisayarın kimlik numarası, bu sürücü güncelleştirmeleri gerekmektedir belirtilen tek nedeni ben sürücüleri indirilir. Bu yüzden eğer Gateway gereken güncelleştirmeleri bilgisayar taramak için bir yazılım sunulan iyi olurdu bu drivers.It indirilir. Bir de web sitesi var Bunlar var ama bu bilgisayarlar için benim gibi olmadığını söyledi. |
|
| |||
| |||
| Şey, eğer bilgisayar güncellenmiş sürücüler gerekir didn't sorun olmamdı. Cihaz düzgün işleyen veya değil bazı güvenlik sorunu's Genellikle İnsanların güncelleştirilmiş sürücüler gerektiren bildiğimiz tek zamandır. Yukarıdaki ve cihaz ben cihaz yöneticisi girmeden öneririm ve sürücü geri sürücü güncelleyerek önce iyi çalışma oldu doğrudur. Eğer bu sorun çözülene kadar cihaz bir anda hepsini geri bir haddeleme deneyebilirsiniz soruna neden olduğunu emin değilseniz. Sen her girişimi örtmek sorunlar arasında geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz bu kaynaklanabilecek. Ayrıca bu önce ilk Gateway sürücü güncelleştirmeleri oldu geri yükleme noktası olacak deneyebilirsiniz. Ayrıca, genelde, çünkü bir sürücü size zorluk veren Windows yeniden yüklemek gerekmez. Sadece yeniden yüklemek veya verilen sürücü geri. Gateway özel sistem tüm XP sürücüleri olmalıdır. Eğer cd bu özel aygıt ya da üreticinin web sitesinde ile birlikte kapalı olan sürücüleri alabilirsiniz yeni sigara OEM bileşenleri yüklüdür. |
|
| |||
| |||
| Ama özür dilerim yukarıdaki sonrası biraz çok kafa karıştırıcı olabilir, Şimdi bir önceki Gateway güncelleştirmeleri geri yükleme noktası gitmek öneririz. Çünkü ben ne güncellenen hiç bir fikrim yok. Sorunun giderilmiş değildir Sonra, bir tarafından güncelleştirilmiş sürücüleri bir geri öneririz. Bu, o çözülmesi gerektiğini bir sürücü konu. Eğer sonra CD sürücülerini yeniden yüklemeyi öneririm değil. Son olarak, eğer bir sürücü sorunu olmayabilir ve onarım veya Windows yeniden yüklemeniz gerekebilir çalışmaz. I hope this helps. Bu temelde bir eleme süreci kolay ile başlayan ve en zor doğru iş. :) |
![]() |
|
| Bookmarks |