менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Ремонт корумпованих Windows XP драйвери - ноутбук Gateway

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 березня 2009, 14:40
Нові члени групи

Після завантаження рекомендував завантаження драйвера з сайту шлюз для мого ноутбука Gateway, я помічаю, що періодично Після перезавантаження комп'ютера, синьому екрані буде з'являтися заявив, що у мене є корумповані драйвер не встановлений, і що мені потрібно, щоб поміняти його. Я вважаю, що водій або водії в питанні є щось робити з графічним процесором. Я тільки що розмовляв з Gateway технічної підтримки, і вони сказали мені, що єдиний спосіб виправити або відновлювати пошкоджені драйвери Windows XP буде перевстановити Windows XP я був дуже сподівалися на більш простий спосіб виправити будь-які корумповані драйверів без необхідності встановлювати заново всю Windows XP операційна система. Крім з'являється синій екран з перервами, на комп'ютері працює. Є ніяких помітних проблем із продуктивністю при роботі з комп'ютером. Тому я дійсно не бачу необхідність повторної інсталяції операційної системи Windows XP. Хто-небудь знає простий і зручний спосіб виявляти і відновлювати пошкоджені драйвери на операційну Windows XP systemsvwithout необхідності поміняти його? Спасибо.
Old 13 березня 2009, 15:56
Член групи

Чи є у Вас Windows XP Setup / установчого компакт-диска? У цьому випадку можна спробувати відновити Windows за допомогою його.
Old 13 березня 2009, 16:00
Нові члени групи

Все, що я це шлюз диска відновлення, який містить операційна система Window XP.
Old 13 березня 2009, 16:56
Член групи

Ви можете використовувати це для відновлення операційної системи. Після резервну копію всіх важливих даних, я б вставити диск у той час як в ОС і подивитися, якщо він пропонує опцію для відновлення Windows. Можна спробувати завантажитися з компакт-диска, а також. Просто не піти на повне відновлення, тільки ремонт, якщо це можливо.

Чи не Gateway диску є всі драйвери на неї? Мені цікаво, чому ви зробили це в першу чергу, хоча? "Після завантаження рекомендував завантаження драйвера з сайту шлюз для мого ноутбука Gateway"
Old 13 березня 2009, 17:12
Нові члени групи

Я дам, що постріл. Спасибо. Водії, що містяться на компакт-диску. Єдина причина, чому я скачав драйвера Gateway тому, що через їх онлайн-чат, заявив, що відповідно до моделі / Ідентифікаційний номер мого комп'ютера, він вимагає оновлення драйверів. Ось чому я завантажив ці drivers.It б добре, якщо шлюз пропонованих програмним забезпеченням для сканування комп'ютерів для необхідних оновлень. Вони мають одну на їх сайті, але вони сказали мені, що це не для комп'ютерів, як моя.
Old 13 березня 2009, 18:41
Член групи

Ну, якщо комп'ютер не маючи жодних проблем, він не повинен оновлені драйвери. Як правило, єдиний раз, коли я знаю людей, які потребують оновлених драйверів, якщо пристрій не працює належним чином або є деяка проблема в системі безпеки.

Якщо наведені вище правильний і пристрій операційних штрафом до оновлення драйвера я пропоную вдаючись за допомогою диспетчера пристроїв і відкат драйверів. Якщо Ви не знаєте, який пристрій є причиною проблеми можна спробувати прокат їх всіх в один час, поки проблема не буде вирішена. Ви можете створити точку відновлення між собою спробу Incase проблеми виникають з цього. Ви також можете спробувати піти в точку відновлення, яка була до початкового драйвера Gateway оновлень.

Крім того, ви звичайно не потрібно перевстановити Windows, оскільки водій дає тобі труднощів. Ви просто перевстановити або відкат цього драйвера. Шлюз повинен мати всі XP драйвери для вашої конкретної системи. Якщо у вас встановлений новий, НЕ OEM компоненти, які Ви можете отримати ці драйвери з компакт-диска, що прийшли з конкретним пристроєм або з цього веб-сайту виробника.
Old 13 березня 2009, 18:47
Член групи

Я прошу вибачення, але вища посада може бути трохи незрозумілим так,

Я пропоную зараз, коли ви йдете в точку відновлення до шлюзу оновлень. Просто тому, що я поняття не маю, що вони оновлюються.

Тоді, якщо проблема не буде вирішена, я б запропонував відкат оновлення драйверів по одному. Якщо це водій випуск тоді вона повинна бути вирішена.

Якщо ні, то я пропоную перевстановити драйвери з компакт-диска.

Нарешті, якщо що не працює він не може бути водієм питання і вам може знадобитися для ремонту або перевстановіть Windows.

Я сподіваюся, це допоможе. В загальному, це процес виключення, починаючи з найпростіших і працювати над найважчими. :)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.