![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Айв основно прецака Windows всеки ще затворя заявление тя идва с напр. "Microsoft Office Word спря работа", така му прецака и не го напусна след няколко приложения, така искам да опитам и ремонт на Windows, така и поставяне на диска в и Терес не вариант за поправка на Windows само една възможност да се инсталират??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съм сигурен Vista има ремонт опция като XP направи.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| След като зададете време / език и нещата трябва да излезе после, след като натиснете напред
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Мисля, че съществуват възможности за поправка на обувки част, но не и до ремонт на инсталацията. |
|
| |||
| |||
| Следвам това Ръководство
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual Начално зареждане Kubuntu и Vista с инсталирана Vista 1вия | Черна магия | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 Март 2009 15:14 |
| Ремонта Корупционни Windows XP драйвери - портал за лаптоп | MarkStrobel3367 | Windows операционни системи | 6 | 13 Март 2009 18:47 |
| Компютърна ремонт | richardtryinghard | Общи Софтуер Чат | 25 | 19 Feb 2009 07:05 |
| Имате нужда от помощ да поправят прозорци след отстраняване на дял | newtoit | Windows операционни системи | 4 | 8 октомври 2008 13:20 |
| Имате нужда от помощ за ремонт на Windows XP | stuartwhite | Windows операционни системи | 30 | 7 октомври 2008 09:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |