![]() |
|
| |||
| |||
| IVE βασικά βιδωτούς παράθυρα everytime i τερματίσω μια εφαρμογή που έρχεται με π.χ. "Microsoft Office Word έχει σταματήσει να δουλεύει", ώστε η θάλασσα και το κάνει για κλείσετε μερικές εφαρμογές, έτσι θέλω να προσπαθήσω και επισκευή παραθύρων έτσι τοποθετήστε το στο δίσκο και Theres δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκευάσει τα παράθυρα μόνο μια επιλογή για την εγκατάσταση? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι σίγουρος Vista έχει δυνατότητα επισκευής όπως έκανε XP.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αφού ρυθμίσετε την ώρα / γλώσσα και τέτοια θα πρέπει να υποβάλουν στη συνέχεια, μετά πατάτε επόμενο
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Πιστεύω ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την επιδιόρθωση της εκκίνησης, αλλά δεν συμμετέχουν στην επιδιόρθωση της εγκατάστασης. |
|
| |||
| |||
| Ακολουθώ αυτό Οδηγός
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |