![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ive alapvetően screwed ablakok everytime i szoros kérelem jön ki például a "Microsoft Office Word már nem dolgozik", így csavarni, és nem azt kilép néhány alkalmazások így akarom próbálni és javítási ablakok Szóval helyezze be a lemezt, és ott nincs lehetőség a javításra ablakok csak az egyik lehetőség, hogy telepíteni??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem vagyok benne biztos, Vista egy javítási lehetőség, mint XP tette.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miután meghatározott idő / nyelv és a dolog el kell jönni, majd nyomja meg a következő, miután
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Azt hiszem vannak lehetőségek javításához az indító részét, de nem a javítás a telepítés. |
|
| |||
| |||
| Követ ez Guide
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |