![]() |
|
| |||
| |||
| ive מוברג בעצם אני סגור עם כל החלונות של יישום זה מגיע עם לדוגמה, "Microsoft Office Word הפסיק לפעול", כך דפוק שלה והיא עושה את זה צא מספר יישומים אז אני רוצה לנסות לתקן את Windows אז להכניס את הדיסק ואת theres אין אפשרות לתקן את Windows רק אפשרות אחת כדי להתקין? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא בטוח Vista יש אפשרות לתקן כמו XP עשה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לאחר שתגדיר את הזמן / שפת וכאלה הוא אמור לבוא אליך לאחר מכן הקש על הבא
|
| |||
| |||
| אני חושב שיש אפשרות לתקן את חלק האתחול, אך לא כדי לתקן את ההתקנה. |
|
| |||
| |||
| לעקוב זה מדריך
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Dual באתחול Kubuntu and Vista עם Vista מותקן 1 | הקסם השחור | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | -27 מרץ 2009 15:14 |
| תיקון של Windows XP Corrupt Drivers - Gateway Laptop | MarkStrobel3367 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 13 מרץ 2009 18:47 |
| תיקון מחשבים | richardtryinghard | כללי תוכנות צ 'אט | 25 | 19th פברואר 2009 07:05 |
| צריך עזרה לתקן את Windows לאחר הסרת המחיצה | newtoit | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 8 אוקטובר 2008 13:20 |
| זקוק לעזרה ב-Windows XP תיקון | stuartwhite | מערכות ההפעלה Windows | 30 | 7 אוקטובר 2008 09:42 |
| שרשרת כלים | |
| |