![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| IVE esmės prisukamas langai everytime I uždaryti prašymą ji atvyksta su, pavyzdžiui, "Microsoft Office Word" nustojo veikti ", todėl jos prisukamas ir ji jį mesti keletą paraiškų tai noriu pabandyti ir remontas langai, aš įterpti ir Theres diskas Nr galimybė pataisyti Windows tik vieną galimybę įdiegti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesu tikras Vista remonto variantą kaip XP ir padarė.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po to, kai nustatytas laikas / kalbos ir dalykų reikia sugalvoti po Paspaudus Next
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Manau, kad yra galimybių remonto įkrovos dalį, bet ne remontuoti įdiegti. |
|
| |||
| |||
| Laikytis šitas Vadovas
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dvigubas atsisiuntimas Kubuntu ir Vista Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternative OS | 1 | Kovas 27, 2009 15:14 |
| Remontas sugadintas Windows XP Drivers - Vartai Laptop | MarkStrobel3367 | Windows "operacinės sistemos | 6 | Kovas 13, 2009 18:47 |
| Kompiuterių remontas | richardtryinghard | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 25 | 19 vasaris 2009 07:05 |
| Need help remontas langai, nuėmus pasiskirstymo | newtoit | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 spalis 2008 13:20 |
| Reikia pagalbos dėl remonto "Windows XP" | stuartwhite | Windows "operacinės sistemos | 30 | 7 spalis 2008 09:42 |
| Temos įrankiai | |
| |