![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| IVE podstate naskrutkujú okná kedykoľvek aj úzkej žiadosť pochádza až sa napríklad "Microsoft Office Word prestal pracovať", takže jej priskrutkovanie, a to na skončiť niekoľkých aplikácií tak, chcem to skúsiť a opravy okien tak i vloženia disku a Theres žiadna možnosť opravy okien len jednu možnosť nainštalovať? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som si istý Vista má možnosť opravy, ako XP urobil.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po nastavení času / jazyka a tak by malo prísť až po stlačení tlačidla Ďalšie
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Myslím, že existujú možnosti, ako opraviť zavádzaciu časti, ale nie na opravu nainštalovať. |
|
| |||
| |||
| Nasledovať tento Sprievodca
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternatívne OS | 1 | 27. marca 2009 15:14 |
| Korigendum corrupt Windows XP Ovládače - Gateway Laptop | MarkStrobel3367 | Operačné systémy Windows | 6 | 13. Marec 2009 18:47 |
| Počítačové opravy | richardtryinghard | Všeobecné Software Chat | 25 | 19. február 2009 07:05 |
| Potrebujete pomoc opravy okien po odstránení oddielu | newtoit | Operačné systémy Windows | 4 | 8. októbra 2008 13:20 |
| Potrebujete pomoc na opravu systému Windows XP | stuartwhite | Operačné systémy Windows | 30 | 7. október 2008 09:42 |
| Thread Tools | |
| |