![]() |
|
| |||
| |||
| ive temelde vidalanmış pencereleri her i "çok çalışma durdu bu" Microsoft Office Word gibi geliyor bir uygulama yakın olan vidalanmış ve ben denemek ve öylesine i Theres ve disk takmak pencerelerin tamir istiyorum birkaç uygulamalar çok çıkın bunu yapar seçeneği sadece bir seçenek yüklemek için, Windows onarmak için? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Vista XP gibi repair seçeneği vardır emin değilim yaptım.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sonra zaman / dil ve sonra bir sonraki basın kadar gelmelidir şeyler ayarlamak
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Orada seçenekler ancak yüklemek onarmak için açılış parçası değildir onarmak için olduğunu düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Takip etmek bu Kılavuzu
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |