![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ive основному загвинчується Windows кожен раз я закриваю програму, воно з'являється, наприклад, з "слово Microsoft Office перестало працювати", так і своєю загвинчується вона робить це кинути кілька додатків, тому я хочу спробувати і ремонт вікон, щоб вставити диск і Терес відсутня можливість ремонту вікон тільки один варіант встановити?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений, Vista має опцію ремонту, як зробив XP.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Після того як ви встановите час / мова та інше вона повинна придумати, то після натискання наступної
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я думаю, що є параметри для відновлення завантажувального частині, але не для ремонту установки. |
|
| |||
| |||
| Дотримуватися цей Інструкції
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |