![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей банда, Аз просто имам нов Dell Inspiron 1520 с предварително инсталирана Vista. Аз не съм щастлива с Vista, така че бих искал да го замени с XP. Имам Windows XP SP2 про версия. Аз отидох в BIOS създава и да го настроите така, че да разпознава на CD устройството на челно място. Аз рестартирали компютъра с Windows CD вътре, вписани в прозорците, определена, избрана опцията за инсталиране на нови версии на Windows, и на следващия екран имам е този: Настройте не намерихме твърдия диск инсталиран на вашия компютър. Уверете се, че всеки твърд диск драйвери се захранват и правилно свързан към компютъра си, и че всеки диск, свързани с хардуера configuation е вярна. Това може да включва движение производител-доставят диагностични или създаде програма Настройка не може да продължи. За да затворите настройка, натиснете F3. Някой знае ли как мога да поправя това? Всичко на този inspiron работи много, аз просто искам да се замени операционната система. Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да. Вие може би трябва да деактивирате SATA за някои неблагочестив причина, най-вероятно
| |||
| |||
| как мога да деактивирате SATA, и къде мога да получа SATA драйвери? Аз не разполагате с флопи устройството е инсталирана, ЩЕ USB или CD работа? |
|
| |||
| |||
| USB флопи ще работи. Трябва да ги за устройство от водачите CD или уебсайт хм Забравя точно, мисля, че вие всъщност не е нужно да го спрете, вие само трябва да натиснете F6, или каквото и да е да "инсталирате драйвери SATA" преди XP CD движи към инсталирате, инсталира ги и отидете от там се надяваме, че някой друг да знае какво съм аз говоря и има някои въвеждане. Аз съм бъркотия точно сега |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да се удари ключова XP Setup, когато започне да се инсталира SATA драйвери.
| |||
| |||
| Съмнявам едно USB флопи ще работи като XP се нуждае от SATA драйвери по време на първата част от настройката, която е в DOS. |
|
| |||
| |||
| Благодарим ви, че Дейв какво бях търсите. Мисля, че съм направено командироване за деня, тъй като това как не мога да формулират мисли. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
но това има смисъл, ако това е лаптоп само с 1 оптично устройство, както и че има Windows CD в него |
|
| |||
| |||
| Както Vista е една напълно нова ОС няма да има проблеми да се опитва да понижи? Основно, опитвайки се да се получи Vista шофьори да работят като XP? |
|
| |||
| |||
| всеки хардуер Vista съвместима е назад съвместим, но трябва да имате XP драйвери, а не Vista драйвери |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| How Do I Замяна на Vista с XP на лаптопа си | Delaine | Windows операционни системи | 4 | 6-ти ноември 2009 16:39 |
| Необходимостта да се замени ми Дънна платка | ndancosse | Процесори, дънни платки & RAM | 12 | 6-ти Септември, 2009 19:21 |
| Sony PCG V505BX - Необходимост да се замени Фен | truytran | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 5-и парламентарен Юни 2009 09:10 |
| Аз трябва да замените ми графична карта Но .... | AlbertRoss | Графика на карти & Монитори | 1 | 29 Март 2009 11:43 |
| Upgrade или замяна? | triathleterob | Общи Хардуер Чат | 4 | 10 ноември 2008 10:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |