![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj bando, Dostal jsem nový Dell Inspiron 1520 Vista s pre-nainstalovány. Nejsem spokojený s Vista, tak bych ji nahradit XP. Mám Windows XP Pro SP2 verze. Jsem šel do BIOSu nastavit a nastavte jej tak, že rozpozná první CD. I restartovat počítač s Windows cd dovnitř, zapsané v systému Windows nastavit, zvolili nainstalovat novou verzi systému Windows, a na další obrazovce jsem byla tato: Nastavit neshledal žádné pevný disk v počítači. Ujistěte se, že každý pevný disk ovladače jsou zapnutý a správně připojený k počítači, a že veškeré disk-hardwaru configuation je správný. To může zahrnovat běží-dodávané výrobcem diagnostických nebo nastavit program Instalační program nemůže pokračovat. Pro ukončení nastavení stiskněte F3. Každý, kdo vědí, jak mohu opravit? Všechno na tomto Inspiron funguje skvěle, já chci jen nahradit operační systém. Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo. Pravděpodobně budete muset zakázat některé SATA nešlechetný důvodu, s největší pravděpodobností
| |||
| |||
| Jak mohu zakázat SATA, a kde mohu získat SATA ovladače? Nemám disketovou mechaniku nainstalován, bude USB nebo CD práci? |
|
| |||
| |||
| usb disketa bude fungovat. Musíte se dostat za zařízení od řidičů CD nebo internetové stránky hm Zapomněl jsem přesně, myslím, že skutečně není nutné zakázat, stačí zasáhnout F6 nebo co je to "nainstalovat SATA ovladače" před XP cd přesune na instalaci, nainstalovat je, a jít od toho snad někdo ví, o čem mluvím, a některé vstupy. Jsem bordel právě teď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte narazit na klíč, když XP se začne instalovat SATA ovladače.
| |||
| |||
| Pochybuji, USB disketa bude fungovat buď jako XP potřebuje SATA ovladače v průběhu první části instalace, která je v DOSu. |
|
| |||
| |||
| děkuji Dave, že je to co jsem hledal. Myslím, že jsem udělal vysílání na den, jak je vidět, jak jsem nemůže formulovat myšlenky. |
|
| |||
| |||
| Citace:
ale to má smysl, pokud se jedná o notebook s pouze 1 optické mechaniky, a že je na disku CD v ní |
|
| |||
| |||
| Jak Vista je úplně nový OS nebude mít problémy se snaží downgrade? Hlavně, snaží se dostat Vista ovladače pracovat jako XP? |
|
| |||
| |||
| veškerého hardwaru Vista kompatibilní je zpětně kompatibilní, ale musíte XP ovladače, ne vista ovladače |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak nahradit Vista s XP na mém notebooku | Delaine | Operační systémy Windows | 4 | 6.listopadu 2009 16:39 |
| Je třeba nahradit My Motherboard | ndancosse | Procesory, základní desky & RAM | 12 | 6.září 2009 19:21 |
| Sony PCG V505BX - třeba nahradit Fan | truytran | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 5. červen 2009 09:10 |
| I třeba nahradit Moje grafických karet Ale .... | AlbertRoss | Graphics Cards & Monitory | 1 | 29. března 2009 11:43 |
| Upgrade nebo nahradit? | triathleterob | Obecné Hardware Chat | 4 | 10. listopadu 2008 10:06 |
| Thread Nástroje | |
| |