![]() |
|
| |||
| |||
| Ει συμμορία, Απλώς έχεις ένα νέο Dell Inspiron 1520 με Vista προ-εγκατεστημένο. Δεν είμαι ευτυχής με Vista, θα ήθελα λοιπόν να την αντικαταστήσει με XP. Έχω έναν υπολογιστή με Windows XP Pro SP2 έκδοση. Πήγα στο BIOS και να δημιουργηθεί έτσι ώστε να εντοπίσει τη μονάδα CD πρώτο. I επανεκκίνηση του υπολογιστή με το CD των Windows στο εσωτερικό, που εγγράφεται στον κατάλογο των Windows που έχει συσταθεί, που έχει επιλεγεί η λύση για την εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης των Windows, και η επόμενη οθόνη μου ήταν η εξής: Ρύθμιση δεν βρήκε κανένα σκληρό δίσκο εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι κάθε σκληρό δίσκο, οι οδηγοί που κινούνται σε σωστά και συνδέεται με τον υπολογιστή σας, και ότι κάθε δίσκο που σχετίζονται με το υλικό configuation είναι σωστή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός κατασκευαστή-παρέχεται διαγνωστική ή πρόγραμμα που έχει συσταθεί Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν μπορεί να συνεχιστεί. Για να τερματίσετε την εγκατάσταση, πατήστε F3. Όποιος ξέρει πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό; Τα πάντα σχετικά με αυτό το Inspiron έργων μεγάλη, θέλω απλώς να αντικαταστήσει το λειτουργικό σύστημα. Εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ναι. ίσως πρέπει να απενεργοποιήσετε κάποια αθεόφοβος SATA για το λόγο, το πιθανότερο
| |||
| |||
| πώς μπορώ να απενεργοποιήσετε SATA, όπου και μπορώ να πάρω το SATA οδηγούς; Δεν έχω εγκαταστήσει μονάδα δισκέτας, θα ένα USB CD ή εργασία; |
|
| |||
| |||
| USB floppy θα λειτουργήσει. Θα πρέπει να κάνουμε για τη συσκευή από τα προγράμματα οδήγησης CD ή την ιστοσελίδα hm Ξεχάσω ακριβώς, νομίζω ότι πραγματικά δεν χρειάζεται να το απενεργοποιήσετε, απλά πρέπει να χτυπήσει F6 ή ό, τι είναι "να εγκαταστήσετε SATA οδηγούς", πριν από το XP cd κινήσεις για να το εγκαταστήσετε, εγκαταστήστε τους, και πάνε από εκεί ελπίζουμε ότι κάποιος άλλος ξέρει τι είμαι και μιλάμε για κάποιες εισροές. Είμαι χάλια τώρα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να χτυπήσει ένα βασικό setup XP όταν αρχίζει να εγκαταστήσετε SATA οδηγούς.
| |||
| |||
| Αμφιβάλλω ένα USB floppy θα λειτουργήσει είτε ως XP ανάγκες της SATA οδηγούς κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της εγκατάστασης που είναι σε DOS. |
|
| |||
| |||
| Dave ευχαριστώ αυτό είναι που έψαχνα. Νομίζω ότι είμαι γίνει απόσπαση για την ημέρα, δεδομένου πως δεν μπορώ να διατυπώσει τις σκέψεις. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
αλλά είναι λογικό αν είναι ένα φορητό με μόνο 1 οπτικό δίσκο, και ότι έχει το CD των Windows σε αυτό |
|
| |||
| |||
| Όπως Vista είναι ένα εντελώς νέο λειτουργικό σύστημα δεν θα υπάρχουν προβλήματα που να προσπαθεί να υποβαθμίσει; Κυρίως, προσπαθούν να πείσουν τους οδηγούς Vista για να λειτουργήσει σύμφωνα με XP; |
|
| |||
| |||
| οποιοδήποτε υλικό είναι συμβατό Vista ανάδρομα συμβατές, αλλά χρειάζεται οδηγούς XP, Vista δεν οδηγοί |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πως Αντικαταστήστε Vista με XP σε φορητό υπολογιστή μου | Delaine | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 6 Νοεμβρίου 2009 16:39 |
| Ανάγκη να αντικαταστήσει τη μητρική μου | ndancosse | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 12 | 6 Σεπτεμβρίου 2009 19:21 |
| Sony PCG V505BX - ανάγκη αντικατάστασης Fan | truytran | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 5 Ιουν 2009 09:10 |
| Θα χρειαστεί να αντικατασταθούν My Graphics Card όμως .... | AlbertRoss | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 29 Μαρ 2009 11:43 |
| Αναβάθμιση ή αντικατάσταση; | triathleterob | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 10 Νοε 2008 10:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |