manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Zamijenite Vidik sa XP

Closed Thread

Thread Tools
Old 24 srp 2007, 16:06
Novi član grupe

Default Zamijenite Vidik sa XP

Hej bando,

JA pravedan je dobio novu Dell Inspiron 1520 sa Vidik pre-Installer. Nisam sretan sa Vista, pa bih htio ga zamijeniti s XP. Imam Windows XP Pro SP2 verziju. Sam otišao u BIOS i postaviti ga tako da ga prepozna CD pogon prvi. JA ponovno pokretanje računalo s Windows CD-a iznutra, ušao u prozore postavili, odabrana opcija za instaliranje svježe verzije sustava Windows, a sljedeći ekran sam dobio je bio ovaj:

Postavite ne nađi prema bilo koji tvrdi disk instaliran na vašem računalu.

Provjerite da li bilo koji tvrdi disk driveri su uključene i pravilno spojen na računalo, te da je bilo koji disk vezane hardvera configuation je ispravan. Ovaj svibanj uključuju trčanje proizvođač opskrbljuje-dijagnostički ili postaviti program

Setup cannot continue. Da biste zatvorili podešavanja, pritisnite F3.

Bilo tko znati kako Ja mogu škripac ovaj? Sve na ovoj inspiron odlično funkcionira, samo želim da zamijenite operativnog sustava.

Živjeli
Old 24 srp 2007, 16:11
Donatorska Grupa

yeah. vjerojatno imate onemogućivanja bezbožnih SATA za neki razlog, najvjerojatnije
to je ono što sam morao učiniti na moj HP laptop
u tom slučaju morat ćete disketu s SATA drivere instalirati one prije instalacije XP

My System: hAvAAck Build 3

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Matične ploče:
Asus P5N-E
RAM memorija:
GSkill 4GB DDR2
Grafička kartica (e):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optički pogon (e):
Mrtav
Case / PSU:
Generic Case, Generic PSU
Hlađenje:
Zalman 92mm
Network / Internet:
onboard
Monitor (e):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operacijski sustav (e):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 24 srp 2007, 16:14
Novi član grupe

kako mogu onemogućiti SATA, i gdje se mogu dobiti SATA drivere? Nemam floppy pogon instaliran, bit USB ili CD-u radi?
Old 24 srp 2007, 16:17
Donatorska Grupa

USB floppy će raditi. Morat ćete ih dobiti za uređaj s CD-a drivere ili na web stranici

HM
Zaboravim točno, mislim da ti stvarno ne trebate ga isključiti, te pravedan trebate pritisnuti F6 ili bilo što je to "instalirati SATA drivere" pred XP cd seli na instalaciju, instalirajte ih, i od tamo ići

nadamo se da netko zna što sam pričaju, ima neki input. Ja sam upravo sada u neredu
Old 24 srp 2007, 16:24
Administrator Group

Morat ćete pritisnuti na tipku kad počne setup XP instalirati SATA drivere.

Morat ćete ih na CD ili disketu prije instaliranja.

Dell bi trebao biti dobro mjesto za početak u potrazi za njima.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 srp 2007, 16:25
Administrator Group

Sumnjam USB floppy će raditi bilo kao XP treba SATA drivere tijekom prvog dijela postava koji je u DOS-u.
Old 24 srp 2007, 16:26
Donatorska Grupa

hvala vam Dave To sam bio obličje za. Mislim da sam učinio posting za dan, videći kako ne mogu kako formulirati misli.
Old 24 srp 2007, 16:27
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Sumnjam USB floppy će raditi bilo kao XP treba SATA drivere tijekom prvog dijela postava koji je u DOS-u.
USB floppy drive je ono što sam koristio kad sam to na moju bilježnicu, pa je izrađen za mene, ali ja ne obecava
ali ima smisla ako je bilježnicu sa samo 1 optički disk, te da ima windows cd u njemu
Old 24 srp 2007, 16:30
Moderator / ica grupe

Kao Vista je potpuno novi OS neće li biti problema pokušava poniziti?
Uglavnom, pokušavajući dobiti Vista drivere da rade kao XP?
Old 24 srp 2007, 16:43
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Kao Vista je potpuno novi OS neće li biti problema pokušava poniziti?
Uglavnom, pokušavajući dobiti Vista drivere da rade kao XP?
bilo koji hardver vidik kompatibilan je unatrag kompatibilan, ali morate XP drivera, a ne Vista driveri
Closed Thread

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Kako da se zamijeni Vidik sa XP na moj laptop Delaine Windows Operating Systems 4 6. studeni 2009 16:39
Morati zamijeniti Moj Matična ploča ndancosse CPU, Matične ploče i RAM 12 6. rujan 2009 19:21
Sony PCG V505BX - trebamo zamijeniti Fan truytran Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 5. lipnja 2009 09:10
I trebamo zamijeniti Moj Graphics Card Ali .... AlbertRoss Graphics Cards & Monitors 1 29. ožujak 2009 11:43
Upgrade ili zamijeniti? triathleterob General Hardware Chat 4 10. studeni 2008 10:06
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.