![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej bando, JA pravedan je dobio novu Dell Inspiron 1520 sa Vidik pre-Installer. Nisam sretan sa Vista, pa bih htio ga zamijeniti s XP. Imam Windows XP Pro SP2 verziju. Sam otišao u BIOS i postaviti ga tako da ga prepozna CD pogon prvi. JA ponovno pokretanje računalo s Windows CD-a iznutra, ušao u prozore postavili, odabrana opcija za instaliranje svježe verzije sustava Windows, a sljedeći ekran sam dobio je bio ovaj: Postavite ne nađi prema bilo koji tvrdi disk instaliran na vašem računalu. Provjerite da li bilo koji tvrdi disk driveri su uključene i pravilno spojen na računalo, te da je bilo koji disk vezane hardvera configuation je ispravan. Ovaj svibanj uključuju trčanje proizvođač opskrbljuje-dijagnostički ili postaviti program Setup cannot continue. Da biste zatvorili podešavanja, pritisnite F3. Bilo tko znati kako Ja mogu škripac ovaj? Sve na ovoj inspiron odlično funkcionira, samo želim da zamijenite operativnog sustava. Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah. vjerojatno imate onemogućivanja bezbožnih SATA za neki razlog, najvjerojatnije
| |||
| |||
| kako mogu onemogućiti SATA, i gdje se mogu dobiti SATA drivere? Nemam floppy pogon instaliran, bit USB ili CD-u radi? |
|
| |||
| |||
| USB floppy će raditi. Morat ćete ih dobiti za uređaj s CD-a drivere ili na web stranici HM Zaboravim točno, mislim da ti stvarno ne trebate ga isključiti, te pravedan trebate pritisnuti F6 ili bilo što je to "instalirati SATA drivere" pred XP cd seli na instalaciju, instalirajte ih, i od tamo ići nadamo se da netko zna što sam pričaju, ima neki input. Ja sam upravo sada u neredu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morat ćete pritisnuti na tipku kad počne setup XP instalirati SATA drivere.
| |||
| |||
| Sumnjam USB floppy će raditi bilo kao XP treba SATA drivere tijekom prvog dijela postava koji je u DOS-u. |
|
| |||
| |||
| hvala vam Dave To sam bio obličje za. Mislim da sam učinio posting za dan, videći kako ne mogu kako formulirati misli. |
|
| |||
| |||
| Quote:
ali ima smisla ako je bilježnicu sa samo 1 optički disk, te da ima windows cd u njemu |
|
| |||
| |||
| Kao Vista je potpuno novi OS neće li biti problema pokušava poniziti? Uglavnom, pokušavajući dobiti Vista drivere da rade kao XP? |
|
| |||
| |||
| bilo koji hardver vidik kompatibilan je unatrag kompatibilan, ali morate XP drivera, a ne Vista driveri |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako da se zamijeni Vidik sa XP na moj laptop | Delaine | Windows Operating Systems | 4 | 6. studeni 2009 16:39 |
| Morati zamijeniti Moj Matična ploča | ndancosse | CPU, Matične ploče i RAM | 12 | 6. rujan 2009 19:21 |
| Sony PCG V505BX - trebamo zamijeniti Fan | truytran | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 5. lipnja 2009 09:10 |
| I trebamo zamijeniti Moj Graphics Card Ali .... | AlbertRoss | Graphics Cards & Monitors | 1 | 29. ožujak 2009 11:43 |
| Upgrade ili zamijeniti? | triathleterob | General Hardware Chat | 4 | 10. studeni 2008 10:06 |
| Thread Tools | |
| |