![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבריה, אני רק צריך חדשה של Dell Inspiron 1520 עם Vista מותקנת מראש. אני לא שמח עם Vista, ולכן אני רוצה להחליף אותו עם XP. יש לי Windows XP Pro SP2 בגירסה. אני נכנס ל-BIOS ולהגדיר להגדיר את זה כך שהוא מזהה את כונן התקליטורים הראשון. אני מחדש את המחשב עם תקליטור Windows פנימה, נכנסו ב-Windows את ההגדרה, בחירת אפשרות להתקין גירסה של Windows טרי, ועל המסך הבא יש לי היה זה: הגדר לא מצאו כל כונן קשיח מותקן במחשב. ודא כי הדיסק הקשיח כל מנהלי ההתקנים מופעל על ו כראוי המחוברים למחשב, וכי בכל הקשור דיסק חומרה configuation הוא הנכון. זה עשוי להיות כרוך מפעיל יצרן-םיקפוסמה לאבחון או להגדיר תוכנית לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך. כדי לצאת מההתקנה, הקש על F3. מישהו יודע איך אני יכול לתקן את זה? הכל על inspiron זה עובד מצוין, אני רק רוצה להחליף את מערכת ההפעלה. לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן. אתה כנראה צריך לבטל SATA עבור חלק ungodly לכן, סביר להניח
| |||
| |||
| כיצד אוכל להשבית SATA, וכאשר אקבל את הנהגים SATA? אין לי כונן תקליטונים מותקנת, האם כבל USB או תקליטור עבודה? |
|
| |||
| |||
| דיסקט USB יעבוד. אתה חייב לקבל אותם עבור ההתקן מתוך תקליטור מנהלי ההתקנים או באתר האינטרנט hm אני אשכח בדיוק, אני חושב שאתה בעצם לא צריך לבטל את פעולתו, כל שעליך לעשות הוא היכה F6 או מה זה "להתקין את מנהלי ההתקנים SATA" לפני XP לכונן את התנועות על מנת להתקין, להתקין אותן, וללכת משם אני מקווה שמישהו יודע על מה אני מדבר ויש לו קצת קלט. אני בלאגן עכשיו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך להכות מפתח XP בעת הפעלת תוכנית ההתקנה כדי להתקין את מנהלי ההתקנים SATA.
| |||
| |||
| אני בספק כבל USB או דיסקט יפעל כפי XP זקוקה SATA נהגים במהלך החלק הראשון של תוכנית ההתקנה שנמצא ב-DOS. |
|
| |||
| |||
| תודה דייב זה מה שאני מחפש. אני חושב סיימתי שולח באותו יום, כמו לראות איך אני לא יכול לנסח מחשבות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אבל זה הגיוני אם הוא מחברת 1 רק עם כונן אופטי, וכי יש בו Windows CD |
|
| |||
| |||
| כמו Vista היא מערכת הפעלה חדשה לגמרי לא תהייה בעיה מנסה להוריד בדרגה? בעיקר, מנסה להשיג Vista הנהגים לעבוד כמו XP? |
|
| |||
| |||
| כל החומרה תואמת Vista היא תואמת לאחור, אבל אתה צריך XP הנהגים, ולא נהגים Vista |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| How Do I החלף Vista עם XP על הנייד שלי | Delaine | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 6 נובמבר 2009 16:39 |
| צריכים להחליף את לוח אם שלי | ndancosse | CPUs, Motherboards & RAM | 12 | 6 ספטמבר 2009 19:21 |
| Sony PCG V505BX - צריך להחליף פאן | truytran | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | ה -5 בחודש יוני 2009 09:10 |
| אני צריך להחליף כרטיס מסך שלי, אבל .... | AlbertRoss | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 29 מרץ 2009 11:43 |
| לשדרג או להחליף? | triathleterob | כללי חומרה צ 'אט | 4 | -10 נובמבר 2008 10:06 |
| שרשרת כלים | |
| |