![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey gang, I just got naujos Dell Inspiron 1520 su Vista pre-installed. I'm not happy with Vista, todėl norėčiau ją pakeisti XP. Turiu Windows XP Pro SP2 versija. Aš nuėjau į BIOS sukurti ir nustatykite ją taip, kad ji aptinka kompaktinį diską pirma. Aš vėl su Windows CD viduje, įtraukti į Windows sukurti kompiuterį, pasirinktas variantas įdiegti naujausią versiją "Windows", o kitame ekrane aš buvo šios: Nustatyti neradome kietajame diske įdiegtų jūsų kompiuteryje. Įsitikinkite, bet disko tvarkykles yra įjungtas ir tinkamai prijungtas prie kompiuterio, ir kad bet disko susijusios techninės configuation yra teisinga. Tai gali būti rodomi gamintojo pateikta diagnostiniai arba įsteigti programa Negalima toliau. Norėdami išeiti iš diegimo, paspauskite F3. Kiekvienas žino, kaip galėčiau tai pataisyti? Viskas apie šį Inspiron puikiai, aš tik noriu pakeisti operacinę sistemą. Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah. tikriausiai turite išjungti SATA, kai bezbożnych priežastis, labiausiai tikėtina
| |||
| |||
| Kaip išjungti SATA, ir kai gausiu SATA? Neturiu diskelių įrengti, bus USB ar CD darbo? |
|
| |||
| |||
| USB diskelį dirbs. Turite gauti jas iš prietaiso tvarkykles CD arba interneto svetainėje hm Pamiršau tiksliai, aš manau, kad jūs iš tikrųjų nėra, reikia ją išjungti, jums tereikia pataikyti F6 ar kokia ji yra "įdiegti SATA tvarkykles" prieš XP CD pereina į įdiegti, įdiekite juos, ir eik iš čia tikiuosi, kad kažkas žino apie ką aš kalbu apie ir apie sąnaudas. Aš valgykla dabar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turite paspauskite klavišą, kai XP "įdiegimo pradžios įdiegti SATA tvarkykles.
| |||
| |||
| Aš abejoju, USB diskelį bus dirbti nei su XP, reikia SATA tvarkykles per pirmą dalį setup yra DOS. |
|
| |||
| |||
| Thank you Dave Štai ką aš ieškojau. I think I'm Done komandiruotės už dieną, matydamas, kaip aš, kaip negali suformuluoti mintis. |
|
| |||
| |||
| Citata:
bet turi prasmę, jei jis tik 1 optinis įrenginys Notepad, ir kad turi Windows CD jis |
|
| |||
| |||
| Kadangi Vista yra visiškai nauja OS nebus ten bus problemų bandant downgrade? Iš esmės, bando gauti Vista vairuotojai dirbti XP? |
|
| |||
| |||
| Bet kuri aparatinė įranga Vista compatible yra atgaliniu būdu suderinami, bet jums reikia XP tvarkykles, ne Vista tvarkykles |