![]() |
|
| |||
| |||
| Hey gang, Es tikko saņēmu jaunu Dell Inspiron 1520 ar Vista iepriekš instalēta. Es neesmu apmierināts ar Vista, tāpēc es vēlētos, lai aizstātu to ar XP. Man ir Windows XP pro SP2 versijā. Iegāju bios izveidot un noteikt tā, lai tā atklāj CD disku pirmo. Es atsākt datora ar Windows cd iekšā, kas iekļauti Windows, kas izveidota, ko izvēlas iespēju instalēt jaunu Windows versiju, un nākamo ekrānu Man bija šāda: Uzstādiet neatradām nevienu cietā diska instalēta jūsu datorā. Pārliecinieties, ka cieto disku draiveri ir darbināms uz un pareizi pievienots datoram, un jebkura diska attiecīgās datortehnikas configuation ir pareiza. Tas var ietvert darba ražotājs apgādājis diagnostikas vai izveidot programmu Setup cannot continue. Atmest setup, nospiediet F3. Ikviens zina, kā es varu salabot? Viss par šo Inspiron darbojas lieliski, es tikai vēlos, lai aizstātu operētājsistēmu. Urravas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah. Jums droši vien ir atslēgt SATA kādu šausmīgs iemesla dēļ, visticamāk,
| |||
| |||
| kā es varu atspējot SATA, un kur es varu iegūt SATA draiveri? Man nav floppy drive instalēta, tiks USB vai CD darbu? |
|
| |||
| |||
| usb floppy darbosies. Jums ir, lai saņemtu tos ierīci no autovadītājiem CD vai mājas lapā hm Esmu aizmirsis tieši tā, es domāju, ka jūs faktiski nav nepieciešams, lai izslēgtu to, jums ir nepieciešams, lai sasniegtu F6 vai kāds tas ir "instalēt SATA draiveri" pirms XP cd pārceļas uz to instalēt, instalēt tos un aiziet no turienes cerams, ka kāds cits zina, ko es runāju par un ir dažas ieguldījumu. Es esmu haoss tieši tagad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums hit taustiņu, kad XP setup sāk instalēt SATA draiverus.
| |||
| |||
| Es šaubos, USB floppy strādās vai nu kā XP vajadzībām SATA draiveri laikā pirmās daļas uzstādīšana, kas ir DOS. |
|
| |||
| |||
| Paldies Dave tas ko es meklēju. Es domāju, ka esmu beidzis norīkošanu, lai dienā, redzot, par to, kā es nevaru formulēt domas. |
|
| |||
| |||
| Quote:
bet jēga tad, ja tas ir notebook tikai ar 1 optisko disku, un kas ir windows cd tajā |
|
| |||
| |||
| Kā Vista ir pilnīgi jauna OS nebūs tur būt problēmām, mēģinot pazemināt? Galvenokārt cenšoties iegūt Vista vadītājiem, lai strādātu kā XP? |
|
| |||
| |||
| jebkāda veida aparatūras Vista saderīgu atpakaļ saderīga, bet jums ir nepieciešams XP draiveri, kas nav vista draiveri |
![]() |
|
| Bookmarks |