![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj bando, Dostal som nový Dell Inspiron 1520 Vista s pre-nainštalované. Nie som spokojný s Vista, tak by som ju nahradiť XP. Mám Windows XP Pro SP2 verzia. Jsem šel do BIOSu nastaviť a nastavte ho tak, že rozpozná prvé CD. I reštartovať počítač s Windows cd dovnútra, zapísanej v systéme Windows nastaviť, zvolili nainštalovať novú verziu systému Windows, a na ďalšej obrazovke som bola táto: Nastaviť nenašiel žiadne pevný disk v počítači. Uistite sa, že každý pevný disk ovládače sú zapnutý a správne pripojený k počítaču, a že všetky disk-hardvéru configuation je správny. To môže zahŕňať beží-dodávané výrobcom diagnostických alebo nastaviť program Inštalačný program nemôže pokračovať. Pre ukončenie nastavenia stlačte F3. Každý, kto vedia, ako to môžem opraviť? Všetko na tomto Inspiron funguje skvele, já chci jen nahradiť operačný systém. Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo. Pravdepodobne budete musieť zakázať niektoré SATA nešlechetný dôvodu, s najväčšou pravdepodobnosťou
| |||
| |||
| Ako môžem zakázať SATA, a kde môžem získať SATA ovládače? Nemám disketovú mechaniku nainštalovaný, bude USB alebo CD prácu? |
|
| |||
| |||
| usb disketa bude fungovať. Musíte sa dostať za zariadenia od vodičov CD alebo internetové stránky hm Zabudol som presne, myslím, že skutočne nie je potrebné zakázať, stačí zasiahnuť F6 alebo čo je to "nainštalovať SATA ovládače" pred XP cd presunie na inštaláciu, nainštalovať je, a ísť od toho snad niekto vie, o čom hovorím, a niektoré vstupy. Som bordel práve teraz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte naraziť na kľúč, keď XP sa začne inštalovať SATA ovládače.
| |||
| |||
| Pochybuji, USB disketa bude fungovať buď ako XP potrebuje SATA ovládače v priebehu prvej časti inštalácie, ktorá je v DOSu. |
|
| |||
| |||
| děkuji Dave, že je to čo som hľadal. Myslím, že som urobil vysielania na deň, ako je vidieť, ako som nemôže formulovať myšlienky. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
ale to má zmysel, ak sa jedná o notebook s iba 1 optické mechaniky, a že je na disku CD v nej |
|
| |||
| |||
| Ako Vista je úplne nový OS nebude mať problémy sa snaží downgrade? Hlavne, snaží sa dostať Vista ovládače pracovať ako XP? |
|
| |||
| |||
| všetkého hardvéru Vista kompatibilná je spätne kompatibilný, ale musíte XP ovládače, ne vista ovládače |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako nahradiť Vista s XP na mojom notebooku | Delaine | Operačné systémy Windows | 4 | 6.listopadu 2009 16:39 |
| Je potrebné nahradiť My Motherboard | ndancosse | Procesory, základné dosky & RAM | 12 | 6.září 2009 19:21 |
| Sony PCG V505BX - potrebné nahradiť Fan | truytran | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 5. jún 2009 09:10 |
| I potrebné nahradiť Moja grafických kariet Ale .... | AlbertRoss | Graphics Cards & Monitory | 1 | 29. marca 2009 11:43 |
| Upgrade alebo nahradiť? | triathleterob | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 10. novembra 2008 10:06 |
| Thread Tools | |
| |