![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј БАНДО, ЈА праведан је добио нову Делл Инспирон 1520 са Видик пре-инсталиран. Нисам срећан са Виста, па бих хтео га заменити са КСП. Имам Уиндоус КСП Про СП2 верзију. Сам отишао у БИОС и подесите га тако да га препозна ЦД погон први. ЈА поново покренете рачунар са Уиндоус ЦД-а изнутра, ушао у прозоре поставили, одабрана опција за инсталирање свеже верзије система Уиндоус, а следећи екран сам добио је био овај: Подесите не наћи било који тврди диск инсталиран на вашем рачунару. Проверите да ли било који тврди диск дривер су укључене и правилно спојен на рачунар, те да је било који диск везане хардвера цонфигуатион је исправан. Овај мај укључују трчање произвођач снабдева-дијагностички или поставити програм Сетуп цаннот цонтинуе. Да бисте затворили подешавања, притисните Ф3. Било ко кноткле како ЈА моћи шкрипац данашји? Све на овој Инспирон одлично функционише, само желим да замените оперативног система. Живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыеах. вероватно имате онемогућавања за рад безбожних САТА за неки разлог, највероватније
| |||
| |||
| како могу да онемогућите САТА, и где се могу добити САТА дривер? Немам флоппы погон инсталиран, бит УСБ или ЦД-у ради? |
|
| |||
| |||
| УСБ флоппы ће радити. Мораћете да их добити за апарат са ЦД-а дривер или на уеб страници ХМ Заборавим тачно, мислим да ти стварно не треба да га искључити, те праведан треба притиснути Ф6 или било шта је то "инсталирати САТА дривер" пред КСП цд сели на инсталацију, инсталирајте их, и од тамо ићи надамо се да неко зна шта сам причају, има неки инпут. Ја сам управо сада у нереду |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мораћете ћете притиснути на тастер кад почне сетуп КСП инсталирати САТА дривер.
| |||
| |||
| Сумњам УСБ флоппы ће радити било као КСП треба САТА дривер током првог дела постава који је у ДОС-у. |
|
| |||
| |||
| хвала вам Даве То сам био хандсоме за. Мислим да сам учинио постинг за дан, видећете како да не могу да формулишу мисли. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
али има смисла ако је свеске са само 1 оптички диск, те да има уиндоус цд у њему |
|
| |||
| |||
| Као Виста је потпуно нови ОС неће ли бити проблема покушава понизити? Углавном, покушавајући добити Виста дривер да раде као КСП? |
|
| |||
| |||
| било који хардвер видик компатибилан је уназад компатибилан, али морате КСП драјвера, а не Виста дривер |