az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Değiştir Vista XP ile

Closed Thread

Konu Araçları
Old 24 Temmuz 2007, 16:06
Yeni Üye Grubu

Default Değiştir Vista XP ile

Hey çete,

Sadece Vista öncesi yeni bir Dell Inspiron 1520 var yüklenmiş. Ben Vista ile, yani XP ile değiştirmek istiyorsunuz mutlu değilim. Bir Windows XP Pro SP2 sürümü var. Ben BIOS kurmak girdi ve böylece CD sürücüsüne ilk algılar ayarlayın. Ben, Windows içindeki cd, windows kurmak girilmesi ile bilgisayarın yeniden başlatılması seçeneği pencerelerini yeni bir sürümünü yüklemek için seçilir ve bu i var sonraki ekranı:

Herhangi bir sabit disk sürücüsü bilgisayarınızda yüklü bulamadık ayarlayın.

Emin herhangi bir sabit disk sürücüleri ve doğru bilgisayara bağlı ve herhangi bir diske ilgili donanım configuation doğruysa güç emin olun. Bu bir üretici çalışan gerektirebilir-tanı verilen veya program kurmak

Kur devam edemiyor. Basın F3 Kur'dan çıkın.

Herkes bunu nasıl düzeltebilirim biliyor musun? Bu Inspiron her şey harika, sadece işletim sistemini değiştirmek istiyorsanız çalışır.

Peynir
Old 24 Temmuz 2007, 16:11
Bağış Grubu

evet. muhtemelen devre dışı bırakmak SATA bazı günahkâr nedenle, büyük olasılıkla var
Benim HP dizüstü bilgisayar üzerinde ne vardı's
Bu durumda bu önce XP yüklemek yüklemek için bir SATA sürücüleri ile disket gerekir

Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Anakart:
Asus P5N-E
RAM hafıza:
GSkill 4GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optik Sürücü (ler):
Ölü
Case / PSU:
Genel Durum, Genel PSU
Soğutma:
Zalman 92mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Teknede
Monitör (ler):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
İşletim Sistemi (ler):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 24 Temmuz 2007, 16:14
Yeni Üye Grubu

NASIL DEVRE SATA ve sanaldoku SATA sürücüleri alabilirim? Yani, bir disket sürücü yüklü değilse bir USB veya CD çalışır?
Old 24 Temmuz 2007, 16:17
Bağış Grubu

USB disket çalışacaktır. Bu aygıt için sürücü CD veya siteden bunları elde etmek için var

HM
Tam olarak, seni gerçekten devre dışı bırakmak gerekmez düşünüyorum unutur, sadece veya F6 vurmayı ne bu "" the install onları yükleyin ve oradan gitmek üzerindeki XP CD hamle önce SATA sürücüleri kurmak için gerekli

umarım başka biri ben neden bahsettiğimi ve girişi var biliyor. Bir karmaşa şu anda yaşıyorum
Old 24 Temmuz 2007, 16:24
Yönetici Grubu

Bir XP kurulum SATA sürücüleri yüklemeye başlar kilit vurmak zorunda.

CD veya disket üzerinde önceden yükleyerek onları gerekir.

Dell onlara bakarak başlamak için iyi bir yer olmalıdır.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Temmuz 2007, 16:25
Yönetici Grubu

Bir USB olarak XP kurulum hangi DOS in ilk bölümünü sırasında SATA sürücüleri ihtiyaçlarını ya çalışır disket şüpheliyim.
Old 24 Temmuz 2007, 16:26
Bağış Grubu

o what I was looking for's Dave teşekkürler. Ben o gün için ilanıyla bitirdim, nasıl düşüncelerini formüle edemez olarak görüyorum düşünüyorum.
Old 24 Temmuz 2007, 16:27
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Bir USB olarak XP kurulum hangi DOS in ilk bölümünü sırasında SATA sürücüleri ihtiyaçlarını ya çalışır disket şüpheliyim.
USB disket sürücüsü Ben Defterimin bunu yaptın kullanılır, bu nedenle benim için çalıştı, fakat ben hiçbir vaat yapmak
Eğer sadece 1 optik sürücüsü olan bir dizüstü, fakat mantıklı ve bu pencere içinde CD var
Old 24 Temmuz 2007, 16:30
Moderatör Grubu

Olarak Vista'yı tamamen yeni bir işletim sistemi mevcut değilse sorunlar bozmak için çalışıyor olacak?
Temelde, Vista sürücüleri XP olarak çalışmak için çalışıyor?
Old 24 Temmuz 2007, 16:43
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Olarak Vista'yı tamamen yeni bir işletim sistemi mevcut değilse sorunlar bozmak için çalışıyor olacak?
Temelde, Vista sürücüleri XP olarak çalışmak için çalışıyor?
herhangi bir donanım Vista uyumlu geri uyumlu, ama değil, Vista sürücüleri XP sürücülerini gerekir
Closed Thread

Register

Bookmarks