![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çete, Sadece Vista öncesi yeni bir Dell Inspiron 1520 var yüklenmiş. Ben Vista ile, yani XP ile değiştirmek istiyorsunuz mutlu değilim. Bir Windows XP Pro SP2 sürümü var. Ben BIOS kurmak girdi ve böylece CD sürücüsüne ilk algılar ayarlayın. Ben, Windows içindeki cd, windows kurmak girilmesi ile bilgisayarın yeniden başlatılması seçeneği pencerelerini yeni bir sürümünü yüklemek için seçilir ve bu i var sonraki ekranı: Herhangi bir sabit disk sürücüsü bilgisayarınızda yüklü bulamadık ayarlayın. Emin herhangi bir sabit disk sürücüleri ve doğru bilgisayara bağlı ve herhangi bir diske ilgili donanım configuation doğruysa güç emin olun. Bu bir üretici çalışan gerektirebilir-tanı verilen veya program kurmak Kur devam edemiyor. Basın F3 Kur'dan çıkın. Herkes bunu nasıl düzeltebilirim biliyor musun? Bu Inspiron her şey harika, sadece işletim sistemini değiştirmek istiyorsanız çalışır. Peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evet. muhtemelen devre dışı bırakmak SATA bazı günahkâr nedenle, büyük olasılıkla var
| |||
| |||
| NASIL DEVRE SATA ve sanaldoku SATA sürücüleri alabilirim? Yani, bir disket sürücü yüklü değilse bir USB veya CD çalışır? |
|
| |||
| |||
| USB disket çalışacaktır. Bu aygıt için sürücü CD veya siteden bunları elde etmek için var HM Tam olarak, seni gerçekten devre dışı bırakmak gerekmez düşünüyorum unutur, sadece veya F6 vurmayı ne bu "" the install onları yükleyin ve oradan gitmek üzerindeki XP CD hamle önce SATA sürücüleri kurmak için gerekli umarım başka biri ben neden bahsettiğimi ve girişi var biliyor. Bir karmaşa şu anda yaşıyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir XP kurulum SATA sürücüleri yüklemeye başlar kilit vurmak zorunda.
| |||
| |||
| Bir USB olarak XP kurulum hangi DOS in ilk bölümünü sırasında SATA sürücüleri ihtiyaçlarını ya çalışır disket şüpheliyim. |
|
| |||
| |||
| o what I was looking for's Dave teşekkürler. Ben o gün için ilanıyla bitirdim, nasıl düşüncelerini formüle edemez olarak görüyorum düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer sadece 1 optik sürücüsü olan bir dizüstü, fakat mantıklı ve bu pencere içinde CD var |
|
| |||
| |||
| Olarak Vista'yı tamamen yeni bir işletim sistemi mevcut değilse sorunlar bozmak için çalışıyor olacak? Temelde, Vista sürücüleri XP olarak çalışmak için çalışıyor? |
|
| |||
| |||
| herhangi bir donanım Vista uyumlu geri uyumlu, ama değil, Vista sürücüleri XP sürücülerini gerekir |
![]() |
|
| Bookmarks |