менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Замініть Перспектива з XP

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 24 липня 2007, 16:06
Нові члени групи

Ей банди,

Я тільки що отримав нові Dell Inspiron 1520 з попередньо встановленою Vista. Я не задоволений Vista, тому я хотів би замінити її з XP. У мене Windows XP Pro SP2 версія. Я пішов у налаштування BIOS і встановіть його так, що він виявляє компакт-диск в першу чергу. Я перезавантажив комп'ютер з компакт-диска Windows всередині, вступив у вікнах створили, вибрали варіант встановлення нової версії Windows, а на наступний екран я був такий:

Налаштування не знайшли будь-яких жорстких дисків встановлений у вашому комп'ютері.

Перевірте будь-якому жорсткому диску драйверів включено і правильно підключений до комп'ютера, і що будь-який диск, пов'язані configuation апаратних є правильним. Це може включати Біг що поставляється виробником діагностичного або налаштувати програму

Програма встановлення не може продовжити роботу. Щоб вийти з програми, натисніть клавішу F3.

Хто-небудь знати, як я можу це виправити? Все на цьому Inspiron прекрасно працює, я просто хочу, щоб замінити в операційній системі.

Ура
Old 24 липня 2007, 16:11
Донор групи

Так. Ви, можливо, доведеться відключити SATA для деяких нечестиві причина, швидше за все,
Ось що мені довелося робити на моєму ноутбуці HP
У цьому випадку вам буде потрібно дискета з драйверами SATA для установки тим перед установкою XP

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 24 липня 2007, 16:14
Нові члени групи

Як відключити SATA, і де я можу отримати драйвера SATA? У мене немає дисковода встановлено, буде USB або CD роботу?
Old 24 липня 2007, 16:17
Донор групи

USB дискета буде працювати. Ви повинні отримати їх на пристрій з драйверами або на сайт

гм
Я пам'ятаю точно, я думаю, що ви насправді не потрібні, щоб вимкнути його, потрібно просто потрапити F6 або як там на "Встановити драйвера SATA" перед XP CD переходить до установки, встановіть їх і йти далі

сподіваюся, хтось НЕ знає, що я говорю і має деякий внесок. Я зараз безлад
Old 24 липня 2007, 16:24
Адміністратор групи

Ви повинні натискати клавішу XP Setup починає установку драйвера SATA.

Вам необхідно їх на компакт-диск чи дискету перед установкою.

Dell має бути гарне місце, щоб почати їх шукати.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 24 липня 2007, 16:25
Адміністратор групи

Я сумніваюся, USB дисковод буде працювати або як потреби XP драйвера SATA в першій частині інсталятора, який знаходиться в DOS.
Old 24 Липні 2007, 16:26
Донор групи

Спасибо Dave Ось що я шукав. Я думаю, що я зробив проводку в цей день, як бачите, як я не можу сформулювати думку.
Old 24 липня 2007, 16:27
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Я сумніваюся, USB дисковод буде працювати або як потреби XP драйвера SATA в першій частині інсталятора, який знаходиться в DOS.
USB флоппі-дисковод, що я використовував, коли я зробив це на моєму ноутбуці, тому вона працювала для мене, але я нічого не обіцяє
але це має сенс, якщо це ноутбук з 1 тільки оптичний привід, і це компакт-диск Windows в ньому
Old 24 липня 2007, 16:30
Модератор групи

Як Vista є абсолютно новою ОС чи не буде виникнути проблеми, намагаючись принизити?
Основному, намагаючись отримати Vista драйвера для роботи в якості XP?
Old 24 липня 2007, 16:43
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Як Vista є абсолютно новою ОС чи не буде виникнути проблеми, намагаючись принизити?
Основному, намагаючись отримати Vista драйвера для роботи в якості XP?
будь-який апаратної Vista сумісна має зворотну сумісність, але ви повинні XP драйвера, а не Vista Драйвери
Closed Thread

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.