![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей банди, Я тільки що отримав нові Dell Inspiron 1520 з попередньо встановленою Vista. Я не задоволений Vista, тому я хотів би замінити її з XP. У мене Windows XP Pro SP2 версія. Я пішов у налаштування BIOS і встановіть його так, що він виявляє компакт-диск в першу чергу. Я перезавантажив комп'ютер з компакт-диска Windows всередині, вступив у вікнах створили, вибрали варіант встановлення нової версії Windows, а на наступний екран я був такий: Налаштування не знайшли будь-яких жорстких дисків встановлений у вашому комп'ютері. Перевірте будь-якому жорсткому диску драйверів включено і правильно підключений до комп'ютера, і що будь-який диск, пов'язані configuation апаратних є правильним. Це може включати Біг що поставляється виробником діагностичного або налаштувати програму Програма встановлення не може продовжити роботу. Щоб вийти з програми, натисніть клавішу F3. Хто-небудь знати, як я можу це виправити? Все на цьому Inspiron прекрасно працює, я просто хочу, щоб замінити в операційній системі. Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так. Ви, можливо, доведеться відключити SATA для деяких нечестиві причина, швидше за все,
| |||
| |||
| Як відключити SATA, і де я можу отримати драйвера SATA? У мене немає дисковода встановлено, буде USB або CD роботу? |
|
| |||
| |||
| USB дискета буде працювати. Ви повинні отримати їх на пристрій з драйверами або на сайт гм Я пам'ятаю точно, я думаю, що ви насправді не потрібні, щоб вимкнути його, потрібно просто потрапити F6 або як там на "Встановити драйвера SATA" перед XP CD переходить до установки, встановіть їх і йти далі сподіваюся, хтось НЕ знає, що я говорю і має деякий внесок. Я зараз безлад |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні натискати клавішу XP Setup починає установку драйвера SATA.
| |||
| |||
| Я сумніваюся, USB дисковод буде працювати або як потреби XP драйвера SATA в першій частині інсталятора, який знаходиться в DOS. |
|
| |||
| |||
| Спасибо Dave Ось що я шукав. Я думаю, що я зробив проводку в цей день, як бачите, як я не можу сформулювати думку. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
але це має сенс, якщо це ноутбук з 1 тільки оптичний привід, і це компакт-диск Windows в ньому |
|
| |||
| |||
| Як Vista є абсолютно новою ОС чи не буде виникнути проблеми, намагаючись принизити? Основному, намагаючись отримати Vista драйвера для роботи в якості XP? |
|
| |||
| |||
| будь-який апаратної Vista сумісна має зворотну сумісність, але ви повинні XP драйвера, а не Vista Драйвери |