![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Операционна система: Windows Vista Ultimate 64-битов
Свежи Формат и Възстан направено преди седмица. Това не е пост питам за една, за да "определя" на компютъра ми, но още един въпрос, така че да Изглед на адаптивни функционалност. При десен клик на бутона на файлове на работния плот или Windows Explorer. Вие сте подканени с набор от менютата. Аз съм наясно, че за промяна на програмата стартира по подразбиране за всеки файл разширение, вие искате да отидете "подразбиране програми" в контролния панел, но това не е проблем. Въпреки това, моят въпрос е, какво, ако това не е основната програма, аз искам да се промени? Възможно ли е да се промени "Редактиране" функцията, когато правото натиснете "*. JPG"? Използвам Photoshop за снимка editting и манипулация, ако не можеше да го стартира Photoshop, когато щракнете върху промените, които искате да се страхотно. Когато щракнете два пъти върху него нормално, бих искал тя да започне нормалната подразбиране приложение, Windows фото галерия. Това дори е възможно? И ако е така, когато ще започне? Аз съм малко страх да се налага да модифицирате файлове на Windows, но докато промяната е постоянен, че искате да се правиш на стойност за мен. |