![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OS: Windows Vista Ultimate 64-bit Čerstvé Formát a obnovení udělat před týdnem. Nejedná se o příspěvek žádá o jeden pomáhat "opravit" můj počítač, ale spíše o otázku, jak se Vista to upravitelnými funkčnost. Když klikněte pravým tlačítkem myši na soubory na ploše nebo Windows Explorer. Jste vyzváni k souboru menu. Jsem si vědom toho, že změnit výchozí program zahájila pro každého souboru, který byste jít na "Výchozí programy" v Ovládacích panelech, ale to není problém. Nicméně, moje otázka je, co když to není výchozí program chci to změnit? Je možné změnit "Úpravy" funkci, když pravým tlačítkem myši "*. jpg"? I use Photoshop pro foto editting a manipulace, pokud bych si ji spustit photoshop, když jsem na příkaz upravit, že bych být skvělý. Když jsem dvojitým kliknutím na něj normálně bych ji zahájit normální výchozí aplikace Windows Fotogalerie. Je to ještě možné? A pokud ano, kdy bych měl začít? Mám trochu strach, že bude muset změnit soubory systému Windows, ale pokud je změna trvalá, že bych za to dělá pro mě. |